Complaint: Blokkeren Pinpas

user-60370 on 04 September 2011 about SNS Bank in category Banken

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Vrijdagavond, ik wou pinnen bij de supermarkt, dat kon niet, oke prima sinds dat nieuwe pinnen.
MAAR dan sta ik zaterdag in de supermarkt en kan ik alweer niet pinnen! vervolgens naar een snsbank om te pinnen en blijkt gewoon onze pas geblokkerd is! en waarom? geen flauw idee, we hebben nooit een brief of wat dan ook gekregen.We hebben zeker geen achterstand dus ja? het was naar 17 uur, ik moest nog naar drachten, mijn gezin moest eten en daar stond ik zonder geld, en natuurlijk kan ik zaterdag en zondag niet de sns bellen. Ik was gewoon verplicht om geld te lenen van de buren ( die we amper spreken) om maar te zorgen dat we geld hadden zodat we als gezin konden eten! jongens dit kan echt niet! ik vind dit geen service en vooral niet omdat ik gewoon niemand kon bereiken om te vragen van hoe en wat!!! ik wil jullie ook op attenderen op het feit dat op 23 aug 2011 ook al is gebeurd bij iemand anders op deze website. kan toch niet?

Desired solution:

Dat het voor morgen ( maandag 5 sep ) 15:00 uur is opgelost!! ik moet namelijk eten kopen voor mijn gezin.

Message from from Klacht.nl

13 years ago - Complaint is picked up by SNS Bank

Message from SNS Bank

13 years ago - Beste missblontjuhh, Graag reageren wij op je bericht. Vervelend dat je dit weekend niet kon pinnen. Tevens is het jammer dat onze klantenservice op zaterdag net gesloten was. Van 09:00 – 17:00 zijn wij die dag namelijk wel bereikbaar. Is het probleem inmiddels opgelost? Zo niet, dan helpen we je graag verder: stuur je gegevens en rekeningnummer naar webcare@sns.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Met vriendelijke groet, Marcella SNS Bank Webcare

Message from from Klacht.nl

13 years ago - Complaint is solved by SNS Bank

SNS Bank

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Telefonisch contact gehad met klant. Procedures en vervolgstappen uitgelegd over hoe de pasblokkade verholpen kan worden.

All complaints of