Complaint: Musicalbon

user-62608 on 21 September 2011 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op 20 september heb ik online 4 tickets gereserveerd voor de musical Miss Saigon. Ik was nog in het bezit van een musicalbon en aan de achterzijde van de bon stond dat je deze op moest sturen.

Voordat ik de bon op zou sturen, heb ik eerst gebeld om dat het mij niet geheel duidelijk was hoe ik de € 25,- retour zou krijgen.

De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik telefonisch had moeten boeken en dat de musicalbon nu niet meer in mindering gebracht kon worden, aangezien ik het gehele bedrag al voldaan had.

Op de 1e plaats had aan de achterzijde van de bon vermeld moeten worden dat reserveren via internet niet mogelijk is en op de 2e plaats word je nu gestraft voor het boeken via internet. Terwijl dit toch kostenbesparend is voor seetickets.nl? Ik vind het een vreemde werkwijze en ik heb nu nog steeds een musicalbon van € 25,-, terwijl deze voor ons avondje uit gebruikt had kunnen worden. Erg zonde!

Desired solution:

Alsnog de musicalbon innemen en het bedrag ad. € 25,- retourneren.

Message from

12 years ago - dit staat letterlijk op de website van Seetickets: "Wij bieden online de volgende betaalmethoden: creditcarden iDEAL. Bij telefonische reservering zijn meer betaalmethoden mogelijk, waaronder eenmalige machtiging, TopTicketLine Reserveercheques (let op: deze worden niet meer uitgegeven maar kunnen nog wel verzilverd worden), Theater- en Concertbon en de Nationale Musicalbon. De betaalmethoden kunnen per voorstelling verschillen. Meer informatie over de betaalmethoden vindt u onder 'Tickets kopen'. " Kortom: EIGEN SCHULD. De bon is overigens onbeperkt "houdbaar"

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Ten tijde van het melden van uw klacht op klacht.nl was See Tickets hierop nog niet actief. Uw klacht wordt vanwege deze reden afgesloten.

All complaints of