Complaint: folders

user-67699 on 31 October 2011 about Netwerk vsp in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Vanmorgen telefonisch contact gehad met netwerk vsp.Mijn vraag was waarom wij al weken geen folders meer krijgen,de mevrouw heeft het nagekeken,omdat wij in een BUITENGEBIED wonen ontvangen wij geen folders meer.Mensen die in een buitengebied wonen zoals jullie dat noemen hebben die folders juist heel graag ,daar wij alleen maar een bakker en een winkel van sinkel op het dorp hebben.Wij moeten voor een hema,blokker,kruitvat enz enz,ongeveer 15 km rijden. Dus u begrijpt dat de folders niet alleen door mij maar ook door mededorpbewoners erg gemist worden.

Desired solution:

Ik hoop en ga vooralsnog vanuit dat we de folders gewoon weer krijgen. Ik ben er van overtuigd dat jullie niet alleen de bewoners van ons mooie BUITENGEBIED, maar ook de bedrijven er een groot plezier meedoen.Dus folders weer in de brievenbussen van NOORDELOOS.
Met vriendelijke groeten Marcella van Harmelen-Fleury
P.S Hoe kan ik een cijfer voor een bedrijf geven als zij mijn klacht nog niet hebben gelezen. Wel een cijfer voor de telefoniste die vanmorgen aan de lijn had.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Netwerk vsp

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Netwerk vsp

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Netwerk vsp posted

Responded on 16 November 2011 at 10:41

De oplossing vind ik prima. Aangemeld bij Folders.nl en kijk nu
de folders op de laptop.
Met vriendelijke groeten Marcella van Harmelen-Fleury

Netwerk vsp

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Goedemiddag. De bezorgerscoördinator heeft hier nogmaals naar gekeken. Helaas kunnen wij hier op dit moment niets aan veranderen. De coördinator heeft met name gekeken naar het aantal inwoners. Er wonen te weinig mensen in uw dorp om een wijk met bezorger aan te maken. Sinds een aantal weken hebben wij een site: www.folders.nl. Aan de hand van uw postcode, worden de folders van winkels bij u in de buurt als eerste getoond. U kunt direct zien waar u de aanbieding kunt kopen: www.folders.nl bevat namelijk winkelinformatie, waaronder de adressen en openingstijden, van meer dan 50.000 winkels in Nederland.

All complaints of