Complaint: Concertkaarten Duran Duran

user-69012 on 10 November 2011 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Via de media daarna door te zoeken op google vernomen dat The Hague Jazz failliet is dat afnemers van kaarten van Duran Duran waarschijnlijk naar hun geld kunnen fluiten.
Ik vind het niet netjes dat we niet geinformeerd zijn door Seetickets en het feit dat zij zich nu verschuilen achter hun algemene voorwaarden om maar niet tot restitutie over te gaan omdat de gelden bij de (failliete) organisator zouden liggen vind ik ook onacceptabel.

Desired solution:

Volledige restitutie of vervangende kaarten voor een concert in Engeland of België.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Seetickets.nl posted

Responded on 26 November 2011 at 09:40

Dit is geen oplossing maar simpel knip en plak werk. Als See Tickets dit maar lang genoeg volhoudt denken ze aan het langste eind te trekken. Hier is zeker het laatste woord nog niet over gezegd. Duran Duran Fans verenigt u!!!

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij betreuren de situatie heel erg, maar we hebben het volgende bericht van de curator van The Hague Jazz B.V. ontvangen:

Er komt helaas geen concert meer. Er is ook geen geld aangetroffen om de kopers de betaalde entreegelden terug te betalen.
Kaartkopers kunnen hun vorderingen indienen bij:
Mr. S.H. Broeseliske, curator
Laan van Zuid Hoorn 31
2289 DC RIJSWIJK
Of per email: mm@brvl.nl

Deze vorderingen worden dan op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. Het is evenwel niet waarschijnlijk dat er een uitkering aan de concurrente crediteuren zal plaatsvinden.

See Tickets faciliteert de kaartverkoop voor producenten; ticketgelden worden aan deze producenten overgedragen. See Tickets is daarom niet in staat om ticketgelden aan u als consument uit te keren; wij verwijzen u hiervoor naar de curator.

All complaints of