Complaint: Blokkade marktplaats

user-69539 on 14 November 2011 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ben dagelijks op internet en dus ook op marktplaats en koop veel en verkoop veel waardoor als je vaak erop zit wel eens een fout gemaakt wordt dubbel geplaats of als je er een nieuwe advertentie erop gezet wordt de oude vergeten wordt te verwijderen heb dat in een jaar 187 fout gedaan zoals ze mij vertellen heb ook af en toe een reactie erop gegeven.
Nu heeft marktplaats als straf mij gegeven dat ik permanent van marktplaats af ga en dus voor altijd geen gebruik meer van amrktplaats mag amken door deze fout en heb zelfs ook geen laatste waarschuwing gehad dat als er nog een fout kwam een permaneten verbannis zou komen van marktplaats maar alleen de algemene waarschuwing weer wordt gegeven.
Vind jammer heb veel gekocht en verkocht in 1 van de beste site s op internet en heb vele tevreden klanten gehad en eigenlijk nooit van een andere gebruiker gehoord dat ik ze in de weg zat maar nu bij marktplaats wel dus als organisatie.
Daarnaast ben ik dit jaar 6 keer opgelicht voor 640 euro totaal alles aan gegeven mijnpolitie en marktplaats nooit weer wat van gehoord en het gekke is zag ze laatst weer actief op marktplaats heb dat aan gegeven maar marktplaats kan er alleen iets aan doen als er veel klachten komen en juist deze mensen zouden verbannen moeten worden van marktplaats maar diegene die alles na komt wordt gestraft terwijl markplaats er voor is om veel te kopen en verkopen en zo verdienen zij er ook aan.
Hopelijk zijn er mensen die mij snappen en samen met mij iets willen beginnen tegen zulke straffen van marktplaats waar wij als consument geen inspraak meer hebben zodra zij de stekker eruit trekken ze kunnen alleen benaderd worden door email en naar een paar mails beantwoorden ze niet meer want ik val in de herhaling.
Wat moet ik doen een zaak aanspannen omtrent dit wie weet de juiste weg hiervoor.

bart

Desired solution:

Terug op marktplaats en laten zien dat ik het nu anders zal bewijzen en natuurlijk een betere richtlijn naar aantal fouten die ermogen gemaakt worden in kleine fouten zoals dubbel plaatsen enz
En meschien eerst eens een week verbannen dan een maand enz maar niet direct voor permanent voor zulke fouten.
Hoop dat de directie dit leest en hier iets mee doet

All complaints of