Complaint: wegvallen telefoonverbinding

user-70924 on 24 November 2011 about Caiway Internet in category Internetproviders

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Het gebeurt al jaren dat mijn telefoon wegvalt. Ik wordt gebeld, pak vervolgens de telefoon op en weg is de verbinding. Ook het display is dan weg. Tijdens het bellen hoor ik gezoem, om de zoveel seconden hoor ik een geluid, alsof iemand anders mij dan probeert te bellen.
Gisteren belde ik weer met de klacht naar Caiway, omdat weer te melden en werd op een zeer agressive manier te woord gestaan. Daar was ik zeer ontdaan over. Toen ik hem vertelde dat hij mij zeer agressief behandelde, zei hij mij dat hij toch een monteur zou sturen. En dat ik vaker had moeten bellen met mijn klacht. Ik heb gemaild en een paar keer gebeld en er is niets mee gedaan. Er wordt eerst van alles geprobeerd om de fout bij jou neer te leggen.

Desired solution:

Ik ben tevreden als ik voortaan normaal gebeld kan worden zonder dat mijn telefoon wegvalt. Gisteren toen ik de klantenservice belde viel hij ook weg tijdens het wachten, en kon ik weer overnieuw beginnen met bellen.
En ik verwacht dat ik door de medewerker netje te woord wordt gestaan, hij was ronduit heel onbeleefd.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Caiway Internet

Message from Caiway Internet

12 years ago - Er is onlangs ook al contact met de helpdesk geweest aangaande deze klacht. Om verwarring te voorkomen zullen we eerst dat verhaal afwachten alvorens we een formele reactie bieden op deze website. Bert Vellekoop

Message from Caiway Internet

12 years ago - Een monteur heeft de klant bezocht. We hebben vandaag klant gevraagd of de storing inmiddels is verholpen. Met vriendelijke groet, Harma Caiway Webcare Team

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Caiway Internet

Caiway Internet

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Na het bezoek van de monteur zijn er geen problemen of onderbrekingen opgetreden. We gaan er hiermee van uit dat het euvel is verholpen.

Bert Vellekoop
Caiway Webcare Team

All complaints of