Complaint: Wanpratijken en verschuilen achter regelgeving

user-71141 on 25 November 2011 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

See tickets neemt een risico door met een naar blijkt malafide promotor in zee te gaan voor het organiseren van een concert van Duran Duran. De malafide promotor betaalt het geld van het afgelaste concert van Duran Duran niet terug, via See tickets, aan de gedupeerden. See tickets beroept zich op kleine lettertjes in de voorwaarden om gedupeerden niet terug te betalen, want zijn voelen zich niet verantwoordelijk om de gedupeerden terug te betalen voor een concert van niet door hun wordt georganiseerd. The Hague Jazz bv is in deze casus volledig fout bezig. See tickets handelt ook niet proportioneel en naar redelijkheid. Het risico ligt naar mijn mening niet bij de gedupeerden, maar bij See Tickets. ZIJ hebben het risico genomen om met een malafide promotor in zee gegaan. en zijn aansprakelijk voor het feit dat zij met een malafide partij in zee gaan. Wij mogen als klanten erop vertrouwen dat wij betalen voor een dienst die geleverd wordt. De dienst is niet geleverd en wij mogen een terugbetaling eisen. Wij sommeren teh Hague Jazz bv en See Tickets dan ook om de gedupeerden terug te betalen.

Desired solution:

Volledige restititie van de concertkaarten van het afgelaste Duran Duran Concert, maakt niet uit of het van See tickets of van the Hague Jazz BV komt. Een andere oplossing is onaanvaardbaar.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Seetickets.nl posted

Comment by poster of the complaint

12 years ago - KUT BEDRIJF, KUT OPLOSSING. GA FAILLIET EN STERF!

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Na het definitief niet doorgaan van het concert van Duran Duran hebben wij alle klanten geïnformeerd. We betreuren dat er door het faillissement van de organisator geen restitutie kan worden geboden. Er is lang gezocht naar een oplossing, die helaas niet kon worden gevonden.

All complaints of