Complaint: afwezigheid hoofd act carribbean las vegas show

user-72443 on 05 December 2011 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb vorige week twee kaarten voor mijn vader gekocht, alvast voor z’n verjaardag. Mijn vader is een grote fan van Grupo gale. Hij stond ook als een klein kind te springen toen ik hem vertelde dat hij zou gaan. Eenmaal bij thuiskomst die vrijdag was hij zwaar teleurgesteld dat ZIJN groep niet is komen opdagen. Ik voelde me zo lullig. Ik heb dan ook geen goed woord over de organisatie. Zonder enige berichtgeving in de media laten niet eens laten weten dat Grupo galle niet zou optreden. En het erge is dat ze een of andere band daarvoor in de plaats hebben gezet, wat een totale flop was.

Desired solution:

Ik eis een excuses van de organisator van carribbean las vegas show en mimimaal de helft terugbetaling van de kaarten (en kosten voor parkeergelegenheid)

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Responded on 07 December 2011 at 11:20

Bedankt voor de snelle reactie! Ik ben van mening dat Latin Touch Event op geen enkele manier te bereiken is. Ik heb ze al diverse keren gebeld maar er wordt geen gehoor gegeven, laat staan door een email te sturen. Maar ik laat het er niet bij zitten.

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Klachten die inhoudelijk betrekking hebben op het evenement, worden door de producent in behandeling genomen. We hebben de klant het e-mailadres gegeven waar de klacht kan worden ingediend

All complaints of