Complaint: Pakket niet geleverd

user-73588 on 11 December 2011 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Een tijdje geleden heb ik via ebay 2e hands luidsprekers gekocht. 15 euro betaald om die naar Nederland te sturen.Nu kreeg ik na een tijdje een briefje in mijn brievenbus waarop stond dat ik ze moest bellen omdat ze langs waren geweest maar niemand thuis was. Prima, ik gebeld naar selektvracht en een afspraak gemaakt. Vervolgens is deze afspraak niet nageleefd en wanneer ik opbel hoor ik dat het pakketje teruggestuurd is naar Duitsland omdat ze ” al 4 keer langs waren geweest en ik niet thuis was”. Nu moet ik 27 euro betalen om ze weer terug te krijgen.

Desired solution:

Gratis verzending naar mijn adres

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Selektvracht

Message from

12 years ago - Selektvracht is bij mij ook diverse malen voor hetzelfde pakket de afspraken niet nagekomen. Pakket is nog steeds niet opgehaald bij mij. Heeft u interesse om met mij Kassa en de consumentenbond aan te schrijven en verdere juridische stappen te ondernemen? Hoor graag van u.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Selektvracht

Selektvracht

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben de auteur van deze klacht een bericht gestuurd om ons via email een kopie aankoopbewijs te mailen. Helaas hebben wij geen reactie mogen ontvangen.
De klacht wordt hierbij afgesloten.

Selektvracht B.V. Webcare team

All complaints of