Complaint: Seetickets int je geld maar geeft niet terug bij afgelasting

user-74365 on 14 December 2011 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Het verhaal is bekend: Duran Duran gaat touren en komt naar NL, maar zanger wordt ziek en het concert wordt 2x uitgesteld. Seetickets (de kaartverkoper) blijft afwachten en dan blijkt dat organisator The Hague Jazz failliet is (nergens op mijn kaartje staat dat ik iets met THJ te maken heb, ik zie alleen een logo van See), de show niet doorgaat en dat See jouw geld al heeft gestort aan THJ. Vervolgens schermen ze met hun zelfbedachte artikel 7.2 in de voorwaarden dat zij niet aansprakelijk zijn, hoewel het Consumentenrecht toch echt anders beweert. Resultaat: 4500 man de sjaak dankzij Seetickets en hun rare gekonkel met de wetsartikelen.

Het internet staat vol van louche ticketburo’s en See schijnt een officieel kanaal te zijn, maar neemt geen enkele verantwoording terwijl ZIJ degenen zijn die in zee gaan met amateurpromoters. Kortom: ze zijn dus niet betrouwbaar i.t.t. Livenation. Als consument heb je pech als je bij Seetickets koopt, het enige dat ze doen is verwijzen naar een curator terwijl zij jouw geld stelen.

Desired solution:

Geld NU terug, inclusief servicekosten.
Enne, Seetickets, graag niet net doen alsof deze klacht is opgelost door te verwijzen naar jullie voorwaarden want die zijn niet geldig en dat is geen oplossing.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Na het definitief niet doorgaan van het concert van Duran Duran hebben wij alle klanten geïnformeerd.
We betreuren dat er door het faillissement van de organisator geen restitutie kan worden geboden.
Er is lang daarom lang gezocht naar een oplossing, die helaas niet kon worden gevonden.
Mocht u uw vordering nog niet hebben ingediend dan verwijzen wij u door naar de curator Mr. S.H. Broeseliske via mm@brvl.nl.

All complaints of