Complaint: Voorwaarden tickets

user-74595 on 15 December 2011 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Wij hadden voor de liveuitzending van TVOH kaarten besteld. Ik werd door iemand geattendeerd dat de kaarten alleen bestemd waren voor 18 jaar of ouder. Hierop heb ik een mail naar Seetickets geschreven of dit klopte. Onze kinderen zijn namelijk 12 en 13 en gek van TVOH. Ik kreeg keurig een mail terug dat dit inderdaad het geval is en dat bij twijfel aan de leeftijd de toegang ontzegt zou worden. Onze kinderen waren erg teleurgesteld dat zij niet mee konden. Op de avond van de liveuitzending zagen wij heel veel jonge kinderen in het publiek (niet van de deelnemers). Bij navraag werd ons vertelt dat wij gewoon brutaal hadden moeten zijn. Ik heb Seetickets een mail gestuurd en onze teleurstelling medegedeeld, maar tot op heden geen reactie teruggekregen.

Desired solution:

Wij zouden graag nog een keer in aanmerking willen komen om met onze kinderen de liveuitzending bij te wonen. Dit zouden zij helemaal geweldig vinden.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Seetickets.nl posted

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

See Tickets verkoopt de kaarten en hanteert daarbij de voorwaarden zoals die door de producent zijn opgesteld. Hieronder de leeftijdsgrens van 18 jaar. De producent heeft dan ook het recht om iedereen onder de 18 jaar de toegang tot het evenement te ontzeggen. Het is niet aan ons om hierop uitzonderingen te maken. Wel vinden we het erg vervelend indien de leeftijdsgrens niet duidelijk is geweest.

All complaints of