Complaint: Contactadres Arriva werkt niet

user-76358 on 26 December 2011 about Arriva in category Openbaar Vervoer

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Geachte heer/mevrouw,
Ik wilde onderstanade verzoek indienen bij Arriva. Echter werkt het versturen van de klacht niet vanaf hun eigen website. Bellen wil ik nietd oen, want dit kost weer onnodig geld, en ene brief sturen kun je niet van op aan dat het is aangekomen tenzij je het aangetekend verstuurd.
De link die NIET werkt is:

http://www.arriva.nl/nc/klantenservice/neem-contact-op/feedback/formulier/stap2/vraagverzoek/restitutie-1/algemeen-10/

Het verzoek dat ik wil indienen bij Arriva is:

Geachte heer/mevrouw,
Ik reis wekelijks naar Leeuwarden via het Centraal Station van Groningen. Normaliter gaat er niks mis. Echter, afgelopen dinsdag 20 december, ben ik er pas achtergekomen dat er verschillende ‘paaltjes’ bestaan bij welke je je moet in- en uitchecken. Ik dacht alle paaltjes hetzelfde waren, net als voorheen! je bij iedere willekeurige stempelautomaat je je kaartje kon stempelen!! Hierdoor heb ik mij op het station van Groningen per ongeluk ingecheckt bij een NS paal, en toen ik aankwam in Leeuwarden meende ik mij dus uit te checken. In Leeuwarden heb ik mij echter weer ingecheckt (bij een Arriva paal) zonder dit op dat moment door te hebben. Ik kreeg pas door dat er iets niet klopte toen ik wilde instappen in de bus en mijn saldo te laag bleek. Bij de NS balie heeft de mevrouw mij een uitdraai gegeven waar te zien was dat ik mij dus twee keer heb ingecheckt, bij twee verschillende maatschappijen. Volgens de baliemedewerkster moest ik zowel de NS als Arriva een e-mail sturen en zou ik het te veel afgeschreven bedrag terugontvangen. Normaal betaal ik naar Leeuwarden toe enkel 5.30 euro. Ik heb nu dus 20 euro betaald!!
1. Graag zou ik van Arriva (en de NS) het te veel afgeschreven bedrag terug willen.
2. Kan Arriva en andere treinmaatschappijen niet 1 paal uitvinden waarbij de klant ten allen tijde kan in- en uitchecken in plaats van dat je weer extra moet opletten bij welke paal je moet zijn?? Met de auto heb je al dit gedoe niet.
Met vriendelijke groet,
Sailinder

Desired solution:

Dat de link weer werkt!

All complaints of