Complaint: Geen reclamefolders meer ontvangen

user-79464 on 12 January 2012 about Netwerk vsp in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Sinds 2 weken voor de Kerst ontvangen wij (Beethovenlaan te Leiden) geen reclamefolders meer. Ik weet wie deze folders bezorgen, zij hebben wel de Kerstgratificatie van de mensen ontvangen en sindsdien zien wij geen reclamefolders. Wat ik wel weet dat de reclamefolders (in plastiek verpakking) bij de bezorgers thuis worden bezorgd en daarna worden opgehaald door iemand met een dichte aanhangwagen, waarin de folders verdwijnen.

Desired solution:

Als wij (bewoners) van de Beethovenlaan in Leiden weer de reclamefolders wekelijks weer in de brievenbus mogen ontvangen.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Netwerk vsp

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Netwerk vsp

Responded on 18 January 2012 at 09:11

Wij zijn allemaal zeer tevreden dat u zo snel het probleem van de reclamefolders heeft opgelost. De mensen in deze aanleuningwoningen zijn weer tevreden dat zij nu weer de reclame aanbiedingen kunnen lezen.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Netwerk vsp posted

Netwerk vsp

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Goedemiddag. De coördinator heeft de bezorger een waarschuwing gegeven en tevens een nieuwe adressenlijst + wijkplattegrond verzonden. Mocht het volgende week niet in orde zijn dan horen wij dat graag, zodat wij een nieuwe bezorger in kunnen zetten.

All complaints of