Complaint: gesealde folders worden gewoon op straat gegooid

user-79979 on 14 January 2012 about Netwerk vsp in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Beste Netwerk VSP,

Sinds enkele maanden heeft de bezorger van Netwerk VSP de gewoonte, om de gesealde folders van oa Aldi, Gall & Gall, Etos, BCC, Hoogvliet, gewoon bij de mensen voor de deur op de stoep te gooien. Het betreft hier oa de Van Slingelandtstraat in Den Haag. O.a. vandaag, op zaterdag. Ik heb hem/haar er nog nooit op kunnen betrappen, anders zal ik hem/haar er zeker op aanspreken.

Desired solution:

Ik wil dat u uw bezorger hierop aanspreekt, er voor zorgt dat dit nooit meer voorkomt. Het zou hem/haar sieren als hij/zij zijn/haar excuses zou maken voor dit gedrag.

Indien ik de set met folders opnieuw op de stoep aantref, zal ik bij de Politie Haaglanden aangifte doen van overtreding van de Wet op de Economische delicten art 1 lid 3, en van overtreding van de locale APV art 2.6, dit alles door een medewerker van de firma Netwerk VSP

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Netwerk vsp

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Netwerk vsp

Responded on 30 January 2012 at 19:39

vanochtend weer in de hele straat folders voor de deuren op de stoep gegooid. Dus ofwel: ze zeggen maar wat bij Netwerk VSP, ofwel deze bezorger moet terstond ontslagen worden. Wat ik mis, is een excuus van deze bezorger. Want daar gaat het eigenlijk om, dat deze man/vrouw er bij stil staat, dat hij iets doet wat de leefomgeving van zijn klanten vervuild, en dat hij laat zien dat hij beseft dat hij dit niet had moeten doen, door even contact op te nemen.

Netwerk vsp

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Goedemorgen. De coördinator heeft de bezorger gewaarschuwd. Vanaf nu moeten de folders door de brievenbus.

All complaints of