Complaint: Wijziging abonnement Youfone 250

user-82219 on 27 January 2012 about Youfone.nl in category Alles-in-1, Mobiele Telefonie

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op 29 december 2011 heb ik 2 simkaarten (2x Youfone 250 met een looptijd van 2 jaar) besteld via internet. Ik moest 2x bestellen, omdat je er maar 1 per keer kunt bestellen. Bij de 2e bestelling heb ik per ongeluk 1 jaar gedaan ipv 2 jaar. Ik realiseerde mij dit direct en heb gelijk gebeld. Terwijl ik met jullie medewerker aan de telefoon zat, kwamen ook de bevestigingen per mail binnen. Ik kreeg via de telefoon de mededeling om de “verkeerde” bestelling terug te mailen met de wijziging, dan zou het verder in orde komen. Dit heb ik dan ook direct gedaan. Na 2 weken toch maar even gebeld, maar de wijziging bleek nog niet te zijn doorgevoerd. De dame aan de telefoon zou het nogmaals doorgeven en we zouden de simkaarten nog diezelfde week ontvangen. We hebben de simkaarten netjes ontvangen, maar alvorens deze de activeren toch nog maar even gebeld over die wijziging. Wederom een alleraardigste dame aan de telefoon, maar de wijziging was niet doorgevoerd. Ze zou het regelen en binnen 2 werkdagen zou het geregeld zijn en ik zou per email een bevestiging krijgen. We zijn nu 3 werkdagen verder en ik heb nog niets gehoord.Als er door de telefoon word gezegd dat de bestelling nog gewijzigd kan worden, door de bevestiging terug te sturen.Dan ga ik daar van uit en eis ik dat dit ook geregeld word! Ik heb de simkaarten nog niet geactiveerd.
Update 19/6/2012 (half jaar verder)
Ik krijg ik een brief dat ik mijn simkaarten beter kan activeren, want vanaf 1 juli gaat mijn contract in en gaan ze beginnen met incasseren. Daarnaast heb ik een mail gehad, gericht aan ene heer De Jong (???) of ik mijn status op opgelost wilde zetten.
Weer gebeld, maar daar heb je niets aan. Ze gaan het uitzoeken en reageren binnen 2 werkdagen.

Desired solution:

Ik wil dat mijn abonnement word gewijzigd naar een Youfone 250 voor de duur van 2 jaar.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Youfone.nl

Comment by poster of the complaint

12 years ago - Maandag 30 januari 2012: Klacht heeft STATUS OPGELOST gekregen, maar ik heb alleen een mail gekregen dat mijn klacht in behandeling is genomen. De klacht is nog niet opgelost!

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Youfone.nl

Youfone.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

opgepakt met de klant.

All complaints of