Complaint: Pakje verdwenen sinds 15 december 2011!!! SV doet net alsof ze gek zijn maar ik wil antwoord.

user-74694 on 02 February 2012 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op 15 december 2011 heeft SV mijn pakje van Douglas afgeleverd op een niet bestaand huisnummer. Op 16 december 2011 heb ik deze klacht gemeld op klachten.nl. Vanaf die tijd staat mijn klacht nog steeds op in behandeling. Ik zou graag zien dat ik een antwoord ontvang, ik wil weten waar SV met mijn pakje naar toe is gegaan.

Desired solution:

- SV antwoord geeft op mijn klacht
- SV klantvriendelijker wordt en de service gaat verbeteren

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Selektvracht

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Selektvracht

Comment by poster of the complaint

12 years ago - Welke reactie van Douglas? Ik heb diverse malen contact gehad met Douglas. Douglas gaf mij te verstaan dat ze van SV ook geen duidelijk hebben antwoord gekregen, of dat SV niet eens antwoord geeft. Ze hebben alleen een handtekening van SV gekregen. Deze handtekening ziet er erg nep uit, bovendien ben ik erna nogmaals gaan aanbellen bij verschillende buren maar fam Van Bree is onbekend, het hele huisnummer bestaat niet eens. Douglas gaf mij te kennen dat ze ook geen duidelijk antwoord meer krijgen van SV dus maar overgaan op terugbetaling. Ik ben hier blij om natuurlijk maar ik wil weten waar SV met mijn pakje naar toe is gegaan en daar moet ik niet bij Douglas voor zijn maar bij SV. Ik heb het idee dat de klacht van mij door SV in de doofpot wordt geprobeerd te stoppen maar ik laat het er niet bij zitten.

Selektvracht

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben deze klacht reeds in behandeling. Op dit moment wachten wij op een reactie van de firma Douglas BV. Deze klacht wordt hierbij afgesloten omdat de vorige klacht nog op actief staat.

Selektvracht B.V. Webcare Team

All complaints of