Complaint: slechte zitplaatsen.

user-83316 on 03 February 2012 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Geachte…….

Afgelopen zaterdag 21 januari ben ik samen met man die dit heeft geregeld en 2 goede vrienden voor mijn 50ste verjaardag naar de vrienden van Amstel Live geweest.
De prijzen van de kaarten waren 62,50 euro per stuk dus totaal € 250,00 een aardig bedrag zeker in deze tijd. Wij waren er nog nooit geweest en verheugde ons enorm op deze avond. De keur van artiesten loog er niet om. Maar het Geluid was van slechte kwaliteit. Wij zaten in vak CL op rij 12 de muziek stond tussen de twee huizen in en echode enorm alles wat zich tussen de huizen afspeelden konden wij totaal niet zien. De muziek aan de overkant was totaal niet hoorbaar. Jurk trad op en de tekst was niet te verstaan. U begrijpt dat dit een ondanks de leuke sfeer toch een teleurstelling is geworden. wij hadden hier een andere verwachting van en doen dit ook niet weer.Wij hebben gisteren op ned 3 pas gezien wat zich tussen de twee huizen afspeelde. Dit moest mij toch even van het hart.

Met groeten,

Astrid Hoogvorst

Desired solution:

Laat ik aan u over

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Seetickets.nl posted

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

See Tickets is enkel verantwoordelijk voor de kaartverkoop van het evenement. Klachten die betrekking hebben op de zaal-/rangindeling, of op de inhoud van het evenement worden door ons doorgestuurd naar de producent, zodat zij hier op kunnen reageren.

All complaints of