Complaint: Pakket Engeland, nooit afgeleverd en nu retour gestuurd

user-83387 on 03 February 2012 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb een pakket besteld afgeleverd door Select Vracht. Dinsdag zijn ze voor de 1e keer langs geweest op reguliere werktijden. Dus vanzelfsprekend dit pakje niet in ontvangst kunnen nemen. Wel netje briefje ontvangen dat ze het de volgende dag zouden proberen, ook dit om zelfde reden mis gelopen. Vervolgens kreeg in het volgende briefje vermeld dat ze donderdagavond langs zouden komen. Hele donderdagavond ben ik thuis geweest en het pakje is niet bezorgd. Dus de chauffeur is helemaal nooit langs geweest. Vrijdag na mijn werk vind ik vervolgens weer een briefje dat ze voor de 4e keer langs zijn geweest en het pakje retour naar Engeland wordt gestuurd….

Ik bel met de het depot en geven aan dat de chauffeur later thuis is dat de openingstijden en om die reden niet het pakketje in de depotbox kan stoppen, om zo te voorkomen dat het wordt teruggestuurd..
Het moet toch niet gekker worden, het pakketje is in NL en ik kan er niks aan doen om het alsnog te krijgen??
Ik kreeg het advies om te bellen met de klantenservice. (Depot wist het nummer niet van de vestiging dus dat kon ik dan ook zelf maar opzoeken). Na een onvriendelijk, niet begripvolle vrouw die zegt dat ook hun er niks meer aan kunnen doen… Samengevat is het toch te gek voor woorden dat een werkend persoon, die donderdagavond voor niks gewacht heeft op zijn pakketje(chauffeur houdt zich niet aan afspraken), vandaag niks meer aan kan de retourzending kan doen omdat de chauffeur na openingstijden terugkomt?

Desired solution:

-Bij de volgende verzending zal ik wederom verzendkosten moeten gaan betalen, graag wil ik dit verhalen op selekt vracht.
-Daarnaast wil ik dat de chauffeur zich aan afspraken gaat houden, afspraken die nota bene door hem zelf zijn voorgesteld!
-Op het kaartje wat in de brievenbus belandt wil ik uitleg dat het pakketje retour gestuurd kan worden en dat NIET naar een depot gestuurd wordt om het op te halen (zoals TNT dat altijd netjes oplost, immers zijn er toch meer mensen die werken?)
-Daarnaast verwacht ik van de klantenservice op zn minst een stukje begrip en menselijkheid ipv ja jammer je hebt pecht en we kunnen niks doen. Al lost dat natuurlijk niks op.

Dit is mijn eerste ervaring met selekt vracht en het is buitengewone teleurstelling.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Selektvracht

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Selektvracht

Selektvracht

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

We hebben de klacht geregistreerd en spreken onze bezorger erop aan. De geadresseerde is hiervan in kennis gesteld. Het pakket wordt via Royal Mail Netherlands opnieuw aangeboden via TNT Post.
Ik heb namens Selektvracht B.V. mijn excuses aangeboden.

Selektvracht B.V. Webcare Team

All complaints of