Complaint: Ik kan geen advertentie plaatsen op marktplaats

user-84037 on 07 February 2012 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik probeer al een aantal dagen een advertentie te plaatsen op marktplaats telkens zonder enige reden word direct nadat ik mijn advertentie probeer te bevestigen mijn account geblokkeerd.

Ik gebruik geen links naar een site of dergelijk ik heb vaker geadverteerd ik weet hoe dat moet ik bood een acer aspire one te koop aan en wou een mobiele telefoon plaatsen.

Ik heb geprobeerd marktplaats te mailen ik kreeg geen reactie en heb het later nog een keer geprobeerd weer hetzelfde verhaal ik heb ze later met een andere mail proberen te mailen maar die was blijkbaar helemaal voor hun geblokkeerd want die vraag kwam niet aan.

Ik maak gebruik van een HI internet dongel mischien dat het daar aan ligt maar dat zou mij onwaarschijnlijk lijken daar moet je toch een advertentie mee kunnen plaatsen.

Ik heb geen vast internet dus ik ben daarvan afhankelijk aangezien ik veel reis voor mijn werk ik heb het trouwens nog wel geprobeerd om het in de lokale bibliotheek te plaatsen maar daar is het ook op geen enkele manier mogelijk om een marktplaats advertentie te plaatsen.

Desired solution:

Dat ze mijn emails van de blok afhalen en al helemaal voor zorgen dat ik gewoon een advertentie kan plaatsen.

All complaints of