Complaint: toto13

user-84045 on 08 February 2012 about Lotto in category Loterijen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik zou graag een klacht willen indienen toto13 van week 5 2012.

Ik speel al een paar jaar met toto mee, ik speel vooral toto13, dit is nu eigenlijk al de 2e keer dat ik bijna een geld prijs had gewonnen, de eerste keer kan ik mee leven, want ik had onlangs nog telefonisch contact gehad met één van uw medewerkers(wie weet ik niet meer), die vertelde mij dat als een wedstrijd afgelast wordt of gestaakt wordt een prognose in werking wordt gesteld die vooraf de wedstrijd bepaald wordt?. ik had naar de prognose gekeken en het klopt als een wedstrijd gestaakt wordt dan gaat de vooraf bepaalde prognose in werking, in dit geval dan zou de wedstrijd op gelijkspel gezet worden omdat de prognose dit bepaald had, hier heb ik totaal niks op aan te merken want zo staat het inderdaad vermeld. Vervolgens speel ik in de week 5 alsnog een keer met toto13 mee, ik had vooraf naar de prognose gekeken van bepaalde wedstrijden, welke wedstrijden dat zijn maakt even niet uit, vervolgens zijn er een paar wedstrijden afgelast en de prognose bepaald, ik noem maar iets op ado-az ( az wint), vervolgens wordt die wedstrijd afgelast of gestaakt en wordt die prognose in werking gesteld, de prognose bepaald dus dat az zou winnen, ik heb vervolgens ingezet op winst voor az, ik had dan 11 wedstrijden goed gehad( een geld prijs). Nu zie ik op mijn account dat ik niks gewonnen heb omdat de wedstrijd op gelijkspel is gezet. Dit komt totaal niet overeen met wat er op de site staat, vervolgens heb ik contact gehad met één van uw medewerkers, die gaf zelf ook aan dat het er onduidelijk opstaat, hij kon mij hier niet in tegemoed komen. Ik zou graag willen dat u mij telefonisch benaderd want dit in onterecht.

De wedstrijd waarvoor ik een weddenschap heb ingezet is afgelast of gestaakt, hoe gaat dit verder?
Wanneer een wedstrijd wordt afgelast of gestaakt en niet binnen door De Lotto aan te geven periode reglementair wordt uitgespeeld, gelden de volgende regels:

Toto: De quotering van de betreffende wedstrijd wordt op één gezet en voor de prijsberekening buiten beschouwing gelaten. Als het om een single bet voorspelling gaat, wordt de inleg dus terugbetaald.

Toto-Tip: De inleg wordt terugbetaald.

Toto-13: Voor de afgelaste of gestaakte wedstrijd geldt een vervangende uitslag. De vervangende uitslag wordt als volgt vastgesteld: Leden van een commissie vervangende uitslagen maken elk voor zich een prognose van de wedstrijduitslagen, op grond van bestaande verwachtingen. Deze prognoses worden voorafgaand aan het Toto 13 programma gepubliceerd op teletekstpagina 562. Onder notarieel toezicht wordt door het lot, op basis van deze prognoses, de vervangende uitslag bepaald.

Dit staat erbij de meest gestelde vragen, dit komt totaal niet overeen met de uitslag wat onlangs is gepubliceerd?

Desired solution:

Het liefst heb ik gewoon de eventuele geld prijs wat ik zou winnen, want ik vindt dat toto het gewoon dramatisch heeft uitgelegd,Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Lotto

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Lotto

Lotto

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Contact opgenomen met de klant

All complaints of