Complaint: Opeens afgesloten met een drogreden!

user-88394 on 01 March 2012 about Paypal in category Betalingsdiensten

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

PayPal sluit mij af op basis van tips van andere externe instanties en zij sluiten mij af zonder dat ik enige weerwoord kan geven, waarom een actie mijnerzijds is gedaan of niet gedaan.

Ik beschuldig u van diefstal! Want de 2 betalingen die als basis dienen waarop u mij heeft afgesloten zijn niet bij ons binnen gekomen. Of u liegt, of u heeft dus dat geld (voor de 2e keer trouwens) van mij gestolen.

Ik heb een zakelijke PayPal, ooit door u gecontroleerd (kvK, indentiteitsbewijs) en met toestemming heb ik die in gebruik. Ik heb een Internet organisatie onder een naam die bij de KvK is ingeschreven en daar onder hangen diverse kleine afdelingen. Waaronder een webshop voor verkoop aan vooral de community leden maar ook externe klanten.

Wij hebben ook een aantal communities waar mensen oa via PayPal een DONATIE kunnen doen, gewoon om er voor te zorgen dat die communities hun servers en andere diensten die nodig zijn om zo een communitie in leven te houden te kunnen betalen.

Donaties zijn vrijwillig. Leden van al onze diensten betalen niet voor een bepaalde dienst of een product, (behalve in de webshop) het is niet zo, eerst betalen dan pas een dienst mogen gebruiken. Dus het argument dat mensen voor een dienst betaald hebben om het te kunnen krijgen is NIET WAAR, ongegrond.

Ik gebruik PayPal vooral om mijn rekeningen te kunnen betalen aan mijn buitenlandse zakenpartners. Vooral dus voor onze webshop. Dit is van groot belang omdat het snel gaat in tegenstelling tot een TT of andere betalingsvorm via een bank.

Om betalingen te ontvangen hebben we PayPal niet nodig, zelfs niet om te moeten betalen, maar het is een makkelijke en snelle dienst.

Desired solution:

Wij willen weer toegang tot onze rekening om betalingen te doen. Het mooiste zou zijn als PayPal zou verdwijnen, gewoon omdat men misbruik maakt van hun "macht".

All complaints of