Complaint: Paypal beloofd veilig betalen, wat NIET zo is.

user-93404 on 28 March 2012 about Paypal in category Betalingsdiensten

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ikzelf heb een eenmanszaak en heb een interface verkocht naar een “klant” van mij. Deze heeft via een creditmaatschappij, de betaling voldaan. De betaling was binnen en ik heb de unit verstuurd naar de “klant”. 2 Maanden later haalt de creditmaatschappij het bedrag opeens van mijn paypal rekening!!! Ik wist niet eens dat dat kon. Lekker veilig betalen is dat. Ik heb paypal gebeld, en die willen het oplossen met de credit maatschappij, terwijl Paypal in eerste instantie had gezegd dat zij het bedrag vasthielden, het zouden uitzoeken, en daarna het bedrag naar de juiste persoon zouden sturen. Gewoon niet gebeurd. Nu moet ik maximaal 72 dgn wachten voordat er een antwoord komt.

Wat er nog bijkomt is dat die credit maatschappij niet alleen het bedrag van de unit van mijn rekening heeft gehaald, maar ook de kosten die zij gemaakt hebben. Gewoonweg niet te geloven.

Een tweede punt is dat ze gewoon erg duur zijn terwijl ze reclame maken dat het overschrijven NIKS kost. Is gratis, claimen ze. Idd gratis voor de koper, maar niet voor de verkoper! Dat staat pas in de kleine lettertjes. Dat is gewoon misleiding!
Wil je kijken hoe duur iets is, betaal je met USD, blijkt dat Paypal ook nog is extra verdient aan het omrekenen.

Paypal is gewoon een bedrijf wat niet kan waarmaken wat ze claimen en daarvoor veel geld rekenen. Voor mij ieg niet meer!

Desired solution:

Geld terug

All complaints of