Complaint: Erperheide – Boekings actie wordt niet aanvaard

user-94379 on 03 April 2012 about CenterParcs in category Vakantieparken

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

We hebben een midweek geboekt van 10/4/2012 tem 13/4/2012 in Erperheide.
We krijgen in brief in de bus die one meld dat we indien we een bijboeking doen we deze aan de actie prijs van 316€ kunnen boeken.
Onderaan de actievoorwaarden staat oa :
voorafgaand aan of na uw huidig geboekt verblijf.
Wij wilden op de aanbod ingaan en het weekend ervoor boeken maar aan de telefoon werd ons gezegd dat het enkel na onze boeking geldig is en niet ervoor….

We zijn hier uiterst teleurgesteld in.
We boeken zo een 3tal keer per jaar bij centerpars en vinden toch dat men zijn voorwaarden dient na te komen.

Een teleurgestelde familie

Desired solution:

Toch de extra boeking kunnen maken

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by CenterParcs

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by CenterParcs

Comment by poster of the complaint

12 years ago - Oplossing volgens Centerparcs: Gast een begeleidende brief gestuurd met onze excuses. Dit was volgende : Geachte heer...., Wij hebben uw opmerking vanuit KLACHT.nl goed ontvangen. Wij danken u voor de moeite die u heeft genomen om ons uw opmerking kenbaar te maken. U geeft aan dat u een actie van ons heeft ontvangen voor u verblijf te verlengen. U wilde op dit aanbod ingaan door uw verblijf te verlengen met een weekend voorafgaand aan uw verblijf. Helaas kreeg u tijdens het telefoongesprek te horen dat u alleen de mogelijkheid heeft om uw verblijf te verlengen met een weekend erna. In de actievoorwaarden staat het volgende vermeld: Verlenging van uw verblijf voor deze actieprijs betreft enkele dagen (2 nachten), een weekend (3 nachten) of midweek (4 nachten) voorafgaand aan of na uw huidig geboekt verblijf. Hierdoor bent u ervanuit gegaan dat u ook het weekend ervoor kon bijboeken. Helaas staat in het begin van de brief het volgende vermeld: Daarom geven wij u graag de mogelijkheid om heel voordelig wat langer te genieten van uw vakantie en elkaars gezelschap. Wanneer u nu een paar dagen langer aansluitend aan uw verblijf met aankomst op 10 april 2012 boekt, betaalt u daarvoor slechts € 319 extra! Profiteer nú van deze speciale aanbieding en verleng uw verblijf op Erperheide extra voordelig. Wij vinden het jammer dat u zich hierdoor enigszins benadeeld voelt. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u alvast een fijn verblijf toe op het park Erperheide. Met vriendelijke groeten, Webcare Team Center Parcs N.V. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Voor mij betekent dit dat de voorwaarden bij een brief dan niet van toepassing zijn, benieuwd af dit ook van toepassing is bij andere aanbiedingen waar bij in de actievoorwaarden staat , niet geldig voor dit park of deze datum als het niet in de hoofding van de brief staat ... Dit is helaas voor ons geen oplossing

Comment by poster of the complaint

12 years ago - Belachelijk voor woorden.... Na mijn reactie op de zogezegd "oplossing" steekt men weg zich weg onder volgende : ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Geachte heer ..., Graag reageren wij op uw melding die wij op klecht.nl mochten ontvangen. In de actievoorwaarden op de brief staat vermeld dat Print- of zetfouten zijn voorbehouden. Ook om deze reden is het niet mogelijk om voor u het weekend, voorafgaand aan uw verblijf, te boeken met het aanbod. Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd/ Met vriendelijke groeten, Webcare Team Center Parcs N.V.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that CenterParcs posted

Comment by poster of the complaint

12 years ago - Alsnog een persoonlijke reactie gekregen van Centerparcs met een oplossing die we met dank hebben aanvaard ! Dank U wel

CenterParcs

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Gast een begeleidende brief gestuurd met onze excuses.

All complaints of