Complaint: Onbeschofte klantenservice en pakket niet bezorgd

user-98926 on 24 April 2012 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Vandaag 24 april 2012, wacht ik al de hele dag op mijn pakket. Op een gegevens moment staat er op de track and trace site dat de bezorger is geweest, maar ik niet thuis was. Erg raar, want zit al de hele dag speciaal thuis op dat pakketje te wachten.

Dus maar de klantenservice gebeld (@40c/pm wat ik ook erg duur vind). Daar wordt ik tot tweemaal toe uiterst onbeschoft te woord gestaan. Uitgelegd dat ik wel thuis was, maar de bezorger echt niet aan mijn deur is geweest. Ik heb een camera beveiligingssysteem (met opnamefunctie) en ook daarop niemand te bekennen. Maar nee de twee dames die ik gesproken heb aan de telefoon blijven volhouden dat ik ‘vast even weg geweest moet zijn’. Ik vind dit te belachelijk voor woorden. Ook wordt mij verteld dat ze dagelijks bellers krijgen die zeggen dat ze wel thuis waren, maar dit dan toch niet zijn. waarop ik antwoordde: ‘dus als 100 mensen van een brug springen, moet ik dit dan ook doen?’. Ja was het antwoord hierop. Ik vind het echt een service van niks!!

Zowaar komt de buurman een uur nadat ik de klantenservice had gesproken met een briefje van de Selektvracht. De bezorger is dus bij de buren aan de deur geweest en niet bij mij. Een stomme fout natuurlijk. Dus om een lang verhaal kort te maken heb ik dus gewoon gelijk.

Het is al erg genoeg dat mijn pakket niet bezorgd is en ik dus de hele dag voor niets thuis heb zitten wachten. Maar een klantenservice met zulke mensen aan de lijn vind ik zeer kwalijk.

Desired solution:

Een excuus van de klantenservice en een belofte om in vervolg geen uitspraken te doen als ze niet zeker zijn van hun zaak. En al helemaal geen brutale opmerkingen maken. Het is een klantenSERVICE notabene.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Selektvracht

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Selektvracht

Selektvracht

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

We hebben de klacht geregistreerd en spreken onze bezorger en medewerkers hier op aan. Het pakket wordt vandaag aangeboden bij de geadresseerde.
De geadresseerde is hiervan in kennis gesteld.
Ik heb namens Selektvracht B.V. mijn excuses aangeboden.

Selektvracht B.V. Webcare Team

All complaints of