Complaint: Park Nordseekuste

user-100128 on 01 May 2012 about CenterParcs in category Vakantieparken

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

We zijn afgelopen januari een week naar Park Nordseekuste geweest. Onze ervaringen met andere parken kon dit park helaas niet waarmaken.

Hieronder een korte opsomming van ervaringen die voor ons negatief waren:

1. De eerste dag wilden wij een krantje halen (we zijn tenslotte friends). Een vriendelijke dame zei tegen ons dat die er helaas niet meer was (kan gebeuren denk ik). Daarna gaan zwemmen en gaan dineren in de market dome. Vooral dat laatste was een slechte ervaring voor ons. Het eten was niet erg lekker en we moesten erg lang wachten op het toetje voor ons zoontje (waren ze vergeten). Daarna nog een half uur op de rekening gewacht terwijl we dit bij het brengen van het ijsje aangaven. Ons zoontje van 2,5 vond 1,5 uur ook te lang en ik ben maar naar de balie gelopen waar men mij nogal glazig aankeek.
2. De tweede dag (zaterdag) meteen ‘s ochtends naar de servicebalie gelopen voor een krant, maar helaas deze was er volgens de medewerk (nog) niet. Na het zwemmen nog een keer langsgeweest, maar helaas. Toen zijn we het dorpje ingelopen voor eetgelegenheden. helaas was bijna alles gesloten. Dit was echter niet eerder vermeld, maar goed kan gebeuren in het laagseizoen.
3. De derde dag nog maar eens gekeken of er een krant was. Helaas weer niet. Ik kreeg zowaar een alternatief aangeboden. Maar de Bild zietung is meer een roddelblad dan een krant. Na een dagje weg geweest te zijn, hadden we ons voorgenomen wat eten op te halen. Dit bleek de volgende vergissing te zijn. Kleffe patat en de rest was eigenlijk alleen bedoelt om er naar te kijken. Zelfs ons zoontje lustte de patat niet.
4. Maandag weer een poging gedaan voor een krant. Helaas weer niks en toen ik vroeg of er eigenlijk wel een nederlandse krant zou komen, gaf men aan dat zij het ook niet wisten… Daarna wilden we fietsen huren, maar helaas ook dat was gesloten…

Kortom onze ervaringen met dit Park zijn nogal negatief. Dat was de reden dat mijn vrouw nog een reactie op een mail van centerpars heeft gestuurd. Helaas is daar nooit opp gereageert. Na jaren Centerparcs denken wij er sterk over om naar een ander park te gaan kijken.

Desired solution:

Belangrijkste vind ik dat de klacht serieus wordt genomen.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by CenterParcs

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by CenterParcs

CenterParcs

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Gast een begeleidende brief gestuurd met excuses en een cadeaubon aangeboden geldig op een volgend verblijf.

All complaints of