Complaint: Pintransactie kost mij 80 euro?

user-101034 on 05 May 2012 about SNS Bank in category Banken

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op Koninginnedag heb ik bij een pinautomaat van de ING geprobeerd om 100 euro te pinnen. Er is 100 euro afgeschreven maar er kwam slechts 20 euro uit. Ik heb gelijk via internet bij de SNS een “navraag pinpastransactie” ingevuld aangezien op de feestdag zelf geen telefonisch contact mogelijk was.
Volgens procedure moest ik deze storing melden aan mijn eigen bank. Niet helemaal gerust op een goede afloop heb ik de volgende dag nog even gebeld met de klantenservice van SNS. Vriendelijke man die in de gaten had dat ik jarig was die dag. Hij keek in het systeem en zag dat ik de juiste procedure had gevolgd en verder moest afwachten op de uitslag. Deze medewerker stuurde me zelfs nog een flesje witte wijn voor mijn verjaardag, heel attent. Nu krijg ik vandaag, 4 mei, een brief van de SNS dat er niets vreemds gebeurd is, geen storing is geweest en dat ik de volledige 100 euro heb gekregen uit de geldautomaat. In het kort werd gesteld dat ik een leugenaar ben en dat schiet mij even in het verkeerde keelgat. De dag na Koninginnedag ben ik 45 geworden. Niet seniel, oud of dement. Ik weet nog heel goed het verschil tussen 2 briefjes van 10 en 2 briefjes van 50. Het telefonisch contact na deze brief met SNS was een stuk onvriendelijker vandaag. Ik ga nu waarschijnlijk zeker overstappen naar een andere bank en dat na 45 jaar. Ik heb 3 kinderen met rekeningen en die gaan ook allemaal mee naar de nieuwe bank. Mijn ouders stoppen er nu ook mee, vinden het te gek voor woorden. +/- 10 rekeningen die stoppen en de SNS medewerker aan de telefoon zat daar totaal niet mee, helaas heb ik zijn naam niet onthouden. Waarschijnlijk hebben ze klanten genoeg en kunnen ze her en der er een aantal voor leugenaar uitmaken en missen ze trouwe klanten niet zo. Dat flesje wijn (wat een cadeau was) kost me nu ineens 80 euro !
Uit navraag blijkt er wel vaker problemen zijn geweest met die apparaten van de ING in ons winkelcentrum. Dat moet toch iemand weten? Moeten toch meer meldingen van zijn?

Desired solution:

Ik wil waar ik recht op heb. De resterende 80 euro die ik tekort kom. Niets meer of minder!

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by SNS Bank

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by SNS Bank

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that SNS Bank posted

SNS Bank

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Beste Vtwin,

Wat jammer dat zo'n leuke en zonnige dag een nare bijsmaak heeft gekregen.

We zagen dat je de klacht ook via de website van SNS Bank hebt ingediend. Daarom hebben we contact opgenomen met de afdeling Klachtenmanagement. Deze afdeling heeft je inmiddels een e-mail gestuurd waarin ze aangeven dat je het bedrag van EUR.80,- vergoed krijgt.

Ook erg vervelend dat je het gevoel hebt gekregen dat wij het niet erg vinden om klanten te verliezen. We zijn dan ook blij dat je de klacht hebt ingediend en hopen dat je we je vertrouwen in SNS Bank weer hebben hersteld.

Excuses voor het ongemak,

Marnix
SNS Bank Webcare

All complaints of