Complaint: Opzegtermijn en storing

user-101814 on 08 May 2012 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Sinds 24 april 2012 kampt KPN met een grote storing van KPN Backup. Nu op 7 mei 2012 zijn nog steeds niet alle problemen opgelost. De clientsoftware moet elke keer als de PC opgestart wordt handmatig opgestart te worden, anders geen backup. De gemaakte backups kunnen nog steeds niet worden teruggehaald. Wat heb je nu aan zo’n dienst. Op 7 mei heb ik mijn abo opgezegd, maar kreeg te horen dat het abonnement net weer verlengd was tot 4 mei 2013!! Een klacht hierover leverde alleen een email op met “Bedankt voor uw klacht” en een pdf bestand met de algemene voorwaarden. Ik moet dus nog een jaar doorbetalen voor een dienst die ik niet meer ga gebruiken en die niet eens werkt.

Desired solution:

Directe beeindiging van mijn contract i.v.m. uitzonderlijke omstandigheden, een storing van weken moet niet kunnen optreden in een belangrijke dienst als een backup faciliteit.
Vandaag mijn PC helemaal opnieuw geïnstalleerd i.v.m. een crash maar mijn backups kan ik niet terughalen. Daarmee kun je toch niet wachten tot KPN eindelijk eens zijn problemen heeft opgelost? Denkt KPN dat hij met deze policy tevreden klanten overhoud? Voor mij geen enkele dienst meer van KPN. Ik kijk wel uit.

All complaints of