Complaint: Buschaufeuse druk met der mobiel

user-101898 on 09 May 2012 about Arriva in category Openbaar Vervoer

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Vanmorgen zat ik bus 136 vanaf zuidplein 11.18 tot stellendam links achterin de bus opnhet wiel en kon de chaufeuse in haar spiegel zien.vanaf het wegrijden zit Mw. De hele tijd op de mobiel te kijken zelf op de levensgevaarlijke weg richting achthuizen schaapsweg de n 59 zit Mw. Op der mobiel te kijken soms wel 5 sec achtereen ik vind dit een zeer kwalijke zaak zelf als er tegemoetkomende vrachtwagens langs rijden doet ze dit. Omdat de de halverwind niet echt oplet zit ze zo dicht achter vrachtautosmdat er zelfs geen scootmobiel tussen past.
Ik persoonlijk moest er op de n59 schaapsweg uit en eerlijkngezegt was ik daar blij mee.
hopelijk is het nog iemand opgevallen die er melding van maakt

Desired solution:

Ik zou graag willen dat er een keer iemand van jullie meerijd als passagier die op een plek gaat zitten waar je haar in haar spiegel kan zien...
Mogelijk dat je het een aantal keer gedaan kan worden dus onaangekondigd en iemand die zij niet herkent want ze doet het dan toch niet...hopelijk wordt het opgelost voor dat er iets ergs gebeurt.

Met vriendelijke groet,

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Arriva

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Arriva

Arriva

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Hartelijk dank voor uw reactie via de website klacht.nl. We stellen het op prijs dat u uw ervaringen met onze dienstverlening laat weten. Wij kiezen ervoor om uw reactie op te nemen in ons eigen Klantreactie registratiesysteem. Dit geeft ons een betere mogelijkheid om uw reactie snel en op de juiste wijze af te handelen. Alle geregistreerde reacties tezamen geven ons een goed overzicht op welke manier wij onze diensten en service voor reizigers kunnen verbeteren.

Wist u dat u uw reactie ook rechtstreeks bij ons kunt achterlaten via https://www.arriva.nl/nc/klantenservice/neem-contact-op ? Wij wensen u nog een Goede Reis!

All complaints of