Complaint: Foutieve beeindiging contract

user-102112 on 10 May 2012 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

In sept 2011 brief gestuurd met beeindiging contract 28 nov 2011 met daarin ook de beeindiging van incasso-machtigingen de nieuwe contactgegevens.Desondanks ging contract en incasso door. Elke maand gebeld met de klantenservice.In februari zou alles geregeld zijn, maar in maart opnieuw incasso.Deze heb ik laten storneren. Ondertussen heeft KPN ook geld gestort.De eindafrekening is naar het oude adres gestuurd, waardoor ik hem niet ontvangen heb.Vervolgens is er een incassoprocedure gestart.Opnieuw contact met de klantenservice, die zegt niets te kunnen doen. Hierbij wordt aangegeven, dat als ik niet had laten storneren alles al geregeld zou zijn. Het was dus mijn eigen schuld dat het fout is gegaan en dat ik nu met een incassoprocedure zit.
Op mijn vraag wat er nu aan gedaan kan worden, wordt aangegeven dat de kpn er niets aan kan veranderen en dat er dus niets aan te doen is.

Desired solution:

Een correcte beeindiging van het contract.
Correspondentie naar het juiste adres.
Een excuus voor de overlast van een half jaar waarna de schuld op mijn bord geschoven wordt, is toch op zijn minst op zijn plaats.

All complaints of