Complaint: bezorging

user-104868 on 24 May 2012 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Dinsdag werd er rond 18:35 aangebeld door selektvracht. Ik liep meteen naar de intercom, en zag door de camera dat daar de bezorger stond. Ik woon in een flat, en mensen moeten beneden aanbellen voordat de deur beneden open gaat. Ik pakte de hoorn op, en zei; “hallo”. De bezorger bleef even staan, en ik zei dat hij op de negende etage moest zijn. Ik deed daarmee ook de deur beneden open. Ik hoorde niets, en ik zag de bezorger ineens terug lopen naar zijn auto, een rood wagentje. Hij had nog geen pakje in zijn handen, dus ik dacht dat hij deze zou gaan halen vanuit zijn auto. Hij pakte echter een briefje, en deed deze beneden bij mij in de brievenbus, en reed daarna weg zonder het pakje af te leveren. Ik ging naar beneden om te kijken wat hij precies op het briefje had geschreven, en daar stond op dat ik niet thuis was, en dat hij woensdag wederom langs zou komen.
Ik vind deze gang van zaken toch een beetje jammer. Ik was immers gewoon thuis. De deuren beneden gingen gewoon open, zoals ik kon zien, en hij had dus gemakkelijk naar binnen kunnen gaan, en boven het pakje af kunnen geven.
Woensdag was ik inderdaad echt niet thuis toen de bezorger langs kwam, maar wat ik me afvraag, waarom brengt de bezorger het pakje niet af bij mijn buren? Ik weet dat de TNT dit wel regelmatig doet.
Volgens het briefje komt de bezorger vanavond weer langs. Ik kan alleen maar hopen dat hij nu wel gewoon naar binnen komt en naar boven.
Trouwens, slordig, want het telefoonnummer wat op het briefje geprint staat klopt niet eens. Hier staat een Ridderkerks telefoonnummer op, maar dat bestaat niet meer.
Al met al geen fijn gevoel tot nu toe.

Desired solution:

Ik hoop dat de bezorger in het vervolg even de moeite wil nemen om te kijken of de klant echt niet thuis is, want zeker in een flat is dat best even de moeite waard.
Verder mag de bezorger wat mij betreft het pakje best bij de buren afgeven, als hij daarna een briefje in de brievenbus stopt met die gegevens is dat voor mij een prima oplossing voor als ik er echt eens niet ben.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Selektvracht

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Selektvracht

Selektvracht

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben deze klacht opgepakt met onze bezorger en benaderen de geadresseerde hierover. Het pakket is op donderdag 24 mei bij de geadresseerde bezorgd.

Selektvracht B.V. Webcare Team

All complaints of