Complaint: Nederlandse Energie Maatschappij Mooie praatjes maar houden geen woord

user-105250 on 26 May 2012 about NLE in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Kosten in de maand zouden niet hoger zijn dan bij Oxxio.
En ze waren goedkoper en zou na 1 jaar 30% terug krijgen.
3 weken Voor dat ik mijn rekening kreeg weer gebeld wat ik moest betalen in de maand en was meer dan 50 euro meer.ik zei dit klopt niet oke zou het zelfde bedrag betalen als bij Oxxio maar 2 weken later afschrijving van de bank weer meer dan 50 euro Afgeschreven.Deze terug laten boeken en 200 euro incl netwerkosten overgemaakt zo als afgesproken bij Oxxio is dit 183,66 per maand. 2 weken later weer een accepgirokaart met weer het volle bedrag er op en ik had al 200 euro overgemaakt maar nu al met 15 euro aanmaningskosten er bij. Ik ben zeer kwaad op de Nederlandse Energie maatschappij en kan het niet uitstaan zo ze mij behandelen. Toen ze mij opbelde of ik wilde overstappen zou ik het zelfde betalen in de maand maar de kosten zijn 50 euro meer in de maand dan bij Oxxio en ze waren stukken goedkoper ????????? Waarom dan dan 50 euro meer betalen in de maand. Bij Oxxio had ik nooit geen problemen.

Desired solution:

Ik zou graag zien dat de Nederlandse Energie zijn Excuus aanbied voor die gemene manier van mij als klant te krijgen met mooie praatjes aan de telefoon en dat mij dan 50 euro meer laten betalen in de maand dan bij Oxxio . Ik zit zelf in de W.A.O en kan net rond komen in de maand. En ook dat dreigen en laten betalen voor die aanmaningskosten ben ik niet van gediend. Als ik dit geweten had was ik hier nooit ingetrapt. Ook ga ik terug naar Oxxio.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by NLE

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by NLE

NLE

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte heer/mevrouw,

Enige tijd geleden heeft u een klacht ingediend over onze dienstverlening. Om onze service voortdurend te verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze klanten.

Wij gaan er vanuit dat uw klacht door onze klantenservice inmiddels naar tevredenheid is afgehandeld.

Heeft u nog vragen?
De medewerkers van onze Klantenservice staan graag tot uw beschikking, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur via 088-7307307 (lokaal tarief) en via www.nle.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Klachtafhandeling
De Nederlandse Energie Maatschappij

All complaints of