Complaint: Zogenaamde waterschade

user-105636 on 31 May 2012 about Belcompany in category Telecomwinkels

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Anderhalve week geleden wilde ik ´s morgen mijn telefoon aanzetten, maar helaas ging die niet meer aan! Ik heb hem nog in de oplader gedaan, maar ook hierop reageerde de telefoon niet.. Dezelfde dag nog naar de Belcompany in Nieuwegein gegaan om mijn telefoon te laten repareren. Er moest wel iets fout zitten in de telefoon, want er is niets anders mee gebeurd (zoals val- of waterschade)! Vandaag kreeg ik bericht dat mijn telefoon gerepareerd is, maar dat er wel kosten aan verbonden zitten omdat ze valschade hebben ontdekt. Ik naar die winkel: WATERSCHADE! Nou dat is echt de grootste onzin die ik heb gehoord, want mijn telefoon is nooit in de buurt gekomen van water. Heb al het een en ander gelezen op internet, en nu schijnt het een slappe smoes te zijn van Belcompany om onder de reparatie uit te komen. Ik vind het echt te belachelijk voor woorden!

Desired solution:

Een nieuwe/gerepareerde telefoon is wel het minste wat ze kunnen doen! Heb deze telefoon nog geen jaar, en moet er jammer genoeg nog een jaar mee doen. Of laat ze de telefoon op zijn minst eens goed onderzoeken en kijken wat er aan de hand is. Dus niet gelijk afschrijven met waterschade!

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Belcompany

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Belcompany

Comment by poster of the complaint

12 years ago - Belcompany heeft contact met mij opgenomen en mij een second opinion aangeboden. Mijn telefoon ligt nu dus daar. Hoop dat zij hem wél gaan maken!

Belcompany

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte klant,

Inmiddels hebben wij contact gehad via e-mail waarin wij een mogelijke oplossing hebben besproken.

Met vriendelijke groet,

BelCompany Webcare

All complaints of