Complaint: lotto krant

user-115106 on 13 July 2012 about Lotto in category Loterijen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

ik vind dat U als orgonisatie alles goed moet voor bereid zijn als jullie zo,n grote orginisatie dit echt goed moet voor bereiden. ik kan niet inloggen op trip op Jeroen van deBoom en puzzel en verder moet ik nog lezen.

Desired solution:

nou ik denkt dat u dit zomaar niet kunt oplossen want ik wil proberen overal aan mee te doen en wat te winnen. dus geef U maar een oplossing.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Lotto

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Lotto

Message from Lotto

12 years ago - Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je bericht. Je kunt je via de volgende websites aanmelden met je persoonlijke wincodes. Klik op onderstaande links of kopieer deze links naar je adresbalk van je internetbrowser. Kans maken op een geheel verzorgde trip naar de Olympische Spelen: www.lotto.nl/trip2012 Kans maken op prachtige Samsung prijzen: www.lotto.nl/verloot Aanmelden voor gratis kaarten Jeroen van der Boom LIVE: www.lotto.nl/concert Kans maken op een Lotto-Sporttas, kleine puzzel: www.lotto.nl/puzzel Op dit moment wordt er massaal gereageerd op bovenstaande acties. Het is hierdoor mogelijk dat de website traag reageert. Onze excuses hiervoor, we werken eraan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. We adviseren je om het later nog eens te proberen. We hopen je hiermee voldoende te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Lotto

Lotto

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Opgelost; zie reactie

All complaints of