Complaint: Paypal heeft het geld nooit ontvangen?!

user-117471 on 25 July 2012 about Paypal in category Betalingsdiensten

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik had geld overgeboekt van mijn ING bank naar mijn PayPal account. Echter werd mijn rekening een dag later geblokkeerd, erg vervelend want ik begreep de aanleiding niet. Ze vertelde dat ik mijn ID kaart moest opsturen en een brief waarop mijn adres staat en paypal rekeningnummer. Ik vond dit maar vreemd, ik heb dit nooit eerder ontvangen of andere bekenden die ook gebruik maken van Paypal. Ik belde ze op en mailde ze hierover en kreeg de antwoord dat het verplicht is en willekeurig is bla bla. Ik vond het vooralsnog vreemd om een kopie van mijn ID en een brief met mijn gegevens op te sturen. Dus ik had zoiets van dan kan mijn geld teruggestort worden op mijn ing aangezien het geld ook niet overgemaakt is op mijn paypal account. Maar Paypal liet weten dat zij het geld nooit hebben ontvangen en niets is overgeboekt. Ik moest contact opnemen met mijn bank en zij lieten weten dat het geld is overgemaakt en stuurden mijn de documenten met de bevestiging ook kon ik inderdaad zien dat het geld is afgeschreven van mijn rekening. Zij vertelden dat ik de documenten moest uploaden via de button ‘actie van uw kant’. Deze bestaat niet eens. Ik heb daarom al iets van drie maanden contact over deze kwestie en vroeg hun om een postadres want het uploaden lukt niet. Maar wat blijkt het postadres is in Ierland????!!! Erg irritant en vervelend. Ik had dus besloten om mijn id op te sturen en de documenten met mijn adres die kon ik uploaden (deze document was ook de document van mijn bank waarop stond dat het bedrag is overgemaakt)Maar volgens mij keken ze alleen naar de adres want op deze documenten staat duidelijk dat het bedrag is overgemaakt.
Mijn paypal account is nu niet meer beperkt maar mijn bedrag is niet overgemaakt naar mijn paypal of ing. ERG IRRITANT!! En daarom is mijn conclusie dat het beperken van mijn account bewust is gedaan zodat het geld nooit binnen komt en hun deze kunnen houden. Ik heb ook op andere forums gelezen dat Paypal beweert dat hun bedrag nooit binnen is gekomen. Ik raad daarom aan om hele kleine bijdragen te overmaken naar Paypal of iets kleins aan te schaffen.

Desired solution:

Niets, er is geen oplossing gekomen voor de overboeking. En ik wilde mijn bedrag terug die ik had overgemaakt. Ik heb dus niets ontvangen.

All complaints of