Complaint: Tegenvallende midweek op Park Zandvoort

user-118545 on 30 July 2012 about CenterParcs in category Vakantieparken

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Van 090712 tot 140713 hadden wij een midweek centerparcs , Park Zandvoort geboekt. Volgens internet bij slecht weer ook een speelparadijs voor kinderen. Mooi aangezien wij drie kleine kinderen hebben. Als eerste waren we ver weg van alle voorzieningen ingedeeld in huisje 453. Bij aankomst bleek een tafelpoot onder de tafel te ontbreken en zat er eentje los. Lekker gevaarlijk met drie kleine kids. OOk bleek de douchestang niet te voldoen (kwam ook de td voor). Buiten bleek er na het terras een flinke kuil te zijn wat ook niet handig is met een klein kruipende dreumes van een jaar. Hiervoor moest de groenvoorziening komen. Ook de beloofde kinderstoel was niet in het huisje aanwezig en bij het bestelde linnengoed zat ook niets voor het babybedje. Lekker handig. Aangezien we niet al te best weer hadden besloten we eens met onze drie kids naar het indoorspeelparadijs te gaan. Dat beloofde heel wat volgens internet! Bij binnenkomst in de hal bleek dit indoorspeelparadijs te bestaan uit 1 sprinkussen en 1 speeltoestel met glijbaan. Duhhh. De rest van de hal was midgetgolf voor iedereen maar zeker niet voor kleine kinderen onder de vier. Dat viel tus vies tegen! Internet lijkt meer te beloven dan dat er daadwerkelijk is. Voor ons een tegenvaller waarvoor we veel geld hebben moeten betalen. En we hebben echt geen geldboom in de tuin!

Desired solution:

Erkenning van de problemen, zeker ook met betrekking tot de voorzieningen voor kleine kinderen. Een indoor speelparadijs is het zeker niet! Financiele compensatie zou fijn zijn. Ons zuur verdiende spaargeld is het voor ons niet waard geweest!
We zullen centerparcs en in het bijzonder park zandvoor aan niemand aanbevelen. Dit was onze eerste ervaring met centerparcs, niet zo'n beste dus! Bovendien werd het park en de restaurants bevolkt met vakantiekrachten die het echt niet voor de lol deden.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by CenterParcs

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by CenterParcs

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that CenterParcs posted

CenterParcs

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Gast een begeleidende brief gestuurd met een cadeaubon geldig voor een volgend verblijf.

All complaints of