Complaint: Mail wijzigen en advertentie opnieuw koppelen aan juiste mail adres

user-120853 on 10 August 2012 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb nu 5 berichten gestuurd naar Marktplaats en ben in staat om naar de Wibautstraat te rijden en op algehele kosten van Marktplaats dit zelf ter hand te nemen.
Ten eerste krijg je de oplossing om je mail adres te wijzigen aangeboden aan je oude adres, waar je dus niet meer bijkan vanwege dat ik gewisseld ben van Profider.
Ten tweede wordt je als betalende consument op geen enkele wijze te woord gestaan, en als klap op de vuurpijl betaal ik voor het plaatsen van een advertentie maar geeft Marktplaats wederom niet thuis als blijkt dat ik deze advertentie niet eens fatsoenlijk kan beheren omdat deze aan een over ander idioot database object hangt waar geen toegang toe is, mailen of een form sturen kan, maar after sales ho maar!
Ik zou graag zien dat Marktplaats eens op keurige wijze omgaat met de betalende klanten, een auto advertentie kost 15 euro, dus hup aan het werk, of de juiste mensen inhuren die wel verstand hebben van de dergelijke database….

Desired solution:

Ik ben pas tevreden als het opgelost is, en laten we wel wezen het is toch zielig voor een bedrijf als Marktplaats dat dergelijke zaken niet via de user interface worden aangeboden zodat een ieder het zelf kan oplossen !

Wat een slechte aftersales, maar de euro's ontvangen dat is natuurlijk wel goed geregeld, want stel je voor er gaat een advertentie perongeluk gratis op Marktplaats.

All complaints of