Complaint: KPN komt afspraken niet na

user-121247 on 13 August 2012 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Twee weken geleden een glasvezel pakket bij KPN genomen. Ik had al 4 telefoongesprekken nodig voor dat ze door hadden dat alle benodigde kabels al bij mij in huis liggen, dat ze mij enkel nog maar de apparatuur hoefde te sturen. Vorige week maandag ging dat lichtje eindelijk branden bij de medewerker die ik aan de telefoon had. Die beloofde mij het Doe-Het-Zelf pakket op te sturen, ik zou alles dan zelf in kunnen pluggen en dan zou ik direct verbinding hebben met TV en Internet. Vanochtend is het verhaal ineens heel anders. Er MOET eerst een monteur langskomen (om twee stekkertjes in te pluggen??). Bovendien blijkt nu ineens dat de lijn ‘vuil’ is. Die moet opgeschoond worden. En dat doet KPN niet zelf, dus dat kan zomaar ineens weken duren. Tot die tijd geen TV en internet. Nu heb ik ineens mazzel als het 28 augustus allemaal werkt. Belachelijk dat het allemaal zo langzaam en stroef gaat bij KPN! En dat er niemand is die mij kan helpen die proces te versnellen. Ik wil internet 🙁

Desired solution:

Die lijn moet zo snel mogelijk 'schoongemaakt' worden en mijn gekozen pakket moet direct actief worden. Zodat ik binnen nu en een week gewoon van mijn TV en internet gebruik kan maken.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by KPN Internet

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by KPN Internet

KPN Internet

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Beste Lessa,

Dank voor uw bericht. Indien uw vraag/klacht nog niet beantwoord is, wil ik u graag verzoeken op één van de onderstaande manieren met ons contact op te nemen.

Wij helpen u graag via:

- https://forum.kpn.com

- https://www.twitter.com/kpnwebcare

- https://www.facebook.com/kpn

- Via onze gratis telefonische klantenservice: https://www.kpn.com/altijdbereikbaar.htm

Met vriendelijke groet,
Ivette

KPN Webcare Specialist

All complaints of