Complaint: Beslissing tot aanschaf navigatie voor vw transporter t5

user-126829 on 10 September 2012 about Car audio expert in Spijkenisse in category Auto Onderdelen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik ben een twee weken geleden bij car audio expert in spijkenisse langs geweest voor het bekijken van een systeem voor een transporter T5. Ik werd door de eigenaar van dit bedrijf vriendelijk in zijn woonkamer ontvangen. Nadat ik het toestel gezien heb heb ik tegen deze heer verteld dat een tweede adres voor de aanschaf op mijn agenda stond, en dat ik nadat ik ook bij het tweede adres langs ben geweest mijn beslissing zou laten vallen waar te kopen. Toen ik mijnheer vertelde dat dit bij Dynavin was, werd mijnheer een beetje hitzig. Hij begon gelijk slechte dingen over dynavin te zeggen en probeerde mij te overhalen dat ik niet bij dynavin langs moest gaan omdat het volgens hem een o zo slecht bedrijf was. Ik ben na mijn bezoek bij Car Audio expert bij Dynavin langs geweest in Spijkenisse en heb het Dynavin D99 systeem voor mijn auto aangeschaft

https://www.dynavinonline.nl/merkgebonden-navigatie/volkswagen/2-din-navigatie-vw-transporter-t5-dvd-parrot-carkit-d99

Ik heb ook daar mijn verhaal gedaan dat ik eerst bij car audio expert ben langs gegaan en wat mij meteen opviel dat daar geen woord vuil werd gemaakt over car audio expert. Ik vind het jammer dat car audio expert geen eerlijke concurrentie kan voeren en ipv het zwart maken van andere leveranciers zijn eigen product niet goed kan aanprijzen om ze een klant te overtuigen om bij hem te kopen en niet bij een ander.

De reden dat ik dit schrijf is omdat ik vandaag opnieuw bij dynavin ben langs geweest voor de aanschaf van een achteruit rij camera. Onder het genot van een kopje koffie wist mijnheer daar mij te vertellen wat er allemaal gebeurd was mbt tot valse klachten door car audio expert op het internet over Dynavin. Ben eerlijk gezegd geschokt en vindt niet dat een bedrijf zonder pardon dit soort activiteiten kan voeren. Ik ben zelf ook ondernemer en heb ook concurrenten maar zou nooit gehandeld hebben zoals car audio expert dit gedaan heeft. Het is schandalig.

Desired solution:

Voer eerlijke concurrentie en overtuig uw klanten om bij u te kopen zonder het zwart maken van andere bedrijven.

De reden dat ik uiteindelijk niet bij u gekocht heb was het feit dat u mij niet kon overtuigen om uw product te kopen en dynavin dat wel kon, zonder u zwart te maken.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Car audio expert in Spijkenisse

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Car audio expert in Spijkenisse posted

Comment by poster of the complaint

12 years ago - tss tss, schaam je voor je reactie car audio expert. Ik heb alle stukken gezien vanochtend en u pleegt gewoon in klaar lichte dag fraude. Ik maak helemaal geen reclame voor niemand niet. Als ik het toestel bij u gekocht zou hebben dan was het mischien net zo goed geweest als de dynavin die ik heb maar het gaat hier niet om het product maar uw handelswijze en manier van zaken doen. Tot zo ver kan ik nog begrijpen dat u een potentiele klant probeert te weren om bij een ander te kopen maar dat u zo ver gaat om allemaal verschillende namen te creeeren om vervolgt valse meldingen op het internet te doen over een bedrijf die slechts een concurrent van u is, dat gaat mij te boven. Ik heb Dynavin vanochtend ook aangeboden om een schriftelijke verklaring te geven van al hetgeen ik ervaren heb zodat zij deze toe kunnen voegen aan de bestaande lopende aangifte tegen u. Nogmaals mischien was ik net zo tevreden geweest met uw product maar helaas bent u mij als klant verloren door uw handelswijze .

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is solved by Car audio expert in Spijkenisse

Car audio expert in Spijkenisse

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

U hoeft niet heel veel na te denken om tot de conclusie te komen dat al deze ''klachten'' afkomstig zijn van de concurrentie. Nu proberen ze zelfs reclame te maken voor eigen bedrijf terwijl daarvoor in een andere klacht zelf werd aangegeven dat dit bij de wet verboden is. Ik hoop dat veel potentiële klanten dit zullen lezen. Leest u aub ook de andere ''klachten'' dan weet u precies waar het over gaat. Eerst proberen ze ons zwart te maken, daarna zijn ze ''jaloers'' op de complimenten van onze echte klanten, en vervolgens wordt er reclame gemaakt voor eigen bedrijf. Proficiat! Zie hieronder een screenshot van onze account op klacht.nl, met inzage in de klantgegevens. Waar echte klanten hun echte klantgegevens gebruiken, gebruikt de concurrent deze:

http://i410.photobucket.com/albums/pp190/car-audio-experts/valseklacht.jpg

Wat een blunder ook van klacht.nl om deze klacht online te zetten. Het is verplicht een naam, adres, en telefoonnummer te vermelden!

All complaints of