Complaint: Betalen op rekening ineens niet meer mogelijk

user-127096 on 11 September 2012 about Zalando in category Internetshops - Schoenen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Mijn bestelling wilde ik graag op rekening betalen. Helaas, ineens staat deze optie niet meer tussen de betaalwijzen. Onder de voorwaarden kan ik lezen dat dit gebeurt wanneer je niet kredietwaardig bent of nog openstaande facturen hebt. Beide zijn voor mij niet van toepassing. Dan maar bellen, de meneer aan de andere kant zegt hier niets aan te kunnen doen omdat een extern bedrijf dit regelt. Geen oplossing van hun kant dus, het blijft bij dit argument. Bah, wat makkelijk.

Desired solution:

Iets meer moeite van de kant van Zalando om dit probleem op te lossen. Ik begrijp dat meerdere klanten van dit probleem last hebben. Juist de mogelijkheid om te betalen op rekening is voor mij de reden om iets bij Zalando te bestellen. Blijkbaar interesseert ze dit nauwelijks.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Zalando

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Zalando

Zalando

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte mevrouw Flierman,

U geeft aan dat u een bestelling wilt plaatsen en hiervoor wilt betalen per acceptgiro. U geeft tevens aan dat deze optie niet wordt aangeboden bij uw betaalmogelijkheden. Het kan inderdaad zo zijn dat u niet alle betaalmogelijkheden kunt kiezen op het moment dat u bij de kassa bent aangekomen.

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of u gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Het kan daarom voorkomen dat u niet altijd gebruik kunt maken van de betaalmogelijkheid op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kunt u gebruik maken van één van de andere betaalmogelijkheden die wij u bieden.

Indien u niet tevreden bent met de bestelde artikelen, kunt u deze binnen 100 dagen gratis retourneren. De artikelen dienen hierbij ongedragen en ongebruikt te zijn en voorzien te zijn van de originele labels. Uw aankoopbedrag krijgt u vervolgens teruggestort op uw rekening. U loopt dus geen enkel risico indien u vooraf betaalt.

Wij hopen dat u de mogelijkheid ziet om met een van de andere betaalopties te betalen. Indien u niet tevreden bent over de bestelde producten, kunt u deze binnen 100 dagen gratis retourneren. De artikelen dienen hierbij ongedragen en ongebruikt te zijn en voorzien te zijn van de originele labels. Uw aankoopbedrag krijgt u vervolgens teruggestort op uw rekening. U loopt dus geen enkel risico indien u vooraf betaalt.

All complaints of