Complaint: de Lotto Jokt

user-127112 on 11 September 2012 about Lotto in category Loterijen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

In een schrijven van de Lotto wordt gezegd dat ik als deelnemer aan de lotto GRATIS EN ZONDER ENIGE VERPLICHTING kans kan maken op een reischeque van 5,000 euro. Nu blijkt echter dat ik 450 euro kan winnen TENZIJ ik meerdere loten neem!! Hoezo zonder enige verplichting en gratis???

Desired solution:

Dat iedere deelnemer aan de lotto kans kan maken op de 5.000 euro reischeque zonder enige verplichting en gratis, zoals de Lotto belooft.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Lotto

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Lotto

Message from Lotto

12 years ago - Geachte heer Wallis - de Vries, U geeft in uw klacht op klacht.nl aan dat Lotto de actie Lotto's Paradijs onder valse voorwendselen verkoopt. We betreuren het ten zeerste dat deze actie zo bij u is overgekomen. Alle Lotto abonnee spelers krijgen een kans om zich aan te melden als kanshebber voor de Reischeques ter waarde van 5.000. Voor niet-abonnee spelers van Lotto hebben wij tevens een actie opgezet. Zij kunnen na aanmelding op lotto.nl/paradijs een reischeque winnen t.w.v. 450,-. Tot onze spijt zijn de bevestigingen van deze twee acties met elkaar verwisseld. U heeft dan ook een verkeerde bevestiging ontvangen waarvoor onze excuses. Natuurlijk maakt u als Lotto abonnee met uw huidig aantal Loten nog altijd kans op de reischeque ter waarde van 5000 euro. U hoeft hier geen extra Loten bij Lotto voor te nemen. We vertrouwen erop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Lotto Klantenservice

Lotto

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Verkeerde bevestiging gestuurd. Het is niet nodig extra loten te kopen. Uitleg aan klant gegeven.

All complaints of