Complaint: KPN doet waar het zelf zin in heeft

user-127405 on 12 September 2012 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb nu al meer dan twee maanden geleden telefonies contact met een verkoper van kpn gehad over een alles in een pakket met vaste telefoon voor onbeperkt bellen.
Het zou 12 augustus ingaan en heb na heel veel telefoontjes en een hoop extra rekeningen van mobiele telefoon sinds gisteren pas het hele pakket met onbeperkt bellen.
Het zou eerst 12-8 ingaan toen kreeg ik een brief voor de 31ste. Heb daarover gebeld omdat ik wist dat ik veel zou gaan bellen en dit zou dan netjes opgelost worden via een coulance regeling. Nou dan bel je de 31ste en krijg je te horen dat ze daar niet aan doen. Nou dan de 31ste maar onbeperkt bellen maar kon het nergens terugvinden als ik inlogde op mijn kpn. Ik weer gebeld maar dat zou om administratieve redenen zijn en de mevr aan de telefoon kon wel zien dat ik onbeperkt bellen had. Gidteren toch een rekening gekregen voor bellen met vaste telefoon en toen ik belde vonden ze het vreemd want ze konden nergens niks terugvinden dat ik dat erbij had gepakt, ze konden het alleen eergisteren nog inschakelen dat was alles daar moesten we het maar mee doen. Kreeg gisteren ook een brief binnen dat ik een contract voor twee jaar was aangegaan met Hi voor mobiele telefoon. Ik heb nooit met HI gebeld en de medewerker die ik aan de telefoon kreeg vond dit ook heel raar ik snap helemaal niks meer van KPN ze doen maar iets daar en beloven vanalles om je maar tevreden te houden maar als puntje bij paaltje komt doen ze niks of hebben ze helemaal niet gedaan waarvoor je gebeld hebt. Heb twee jaar geleden 3keer kunnen bellen voordat mijn contract van mijn mobiele telefoon was opgezegd, dus het heeft wel twee keer een maand langer doorgelopen dan de bedoeling was dit is toch niet normaal voor zo’n groot bedrijf als je ergens voor beld en ze zeggen dat het geregeld is dan moet je daar toch van opaan kunnen?

Desired solution:

Wil een tegemoetkoming voor de telefoonkosten die ik gemaakt heb vanaf 12 Augustus want toe zou mij abonnenmet voor onbeperkt bellen ingaan zo is het aan mij verkocht aan de telefoon.

All complaints of