Complaint: Sony experia arc S word niet gemaakt vanwege vochtschade maar het probleem is anders

user-128257 on 17 September 2012 about Sony Ericsson in category Electronica - GSM

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

hallo,

ik heb 5 maanden geleden een abonnement afgesloten bij hi na 2 dagen kreeg ik er vochtschade in hij functioneerd nog helemaal PERFECT.
nu ging laatst mijn usb port kapot en stuurde ik mijn telefoon op via hi naar E-repair. met het probleem dat mijn usb port kapot is
daar werd mij vertelt dat hij niet gemaakt word omdat er vochtschade in zit. terwijl vochtschade niet mijn probleem is MAAR de usb port.
toen ben ik naar Sony mobile gegaan en die zeggen precies het zelfde hij word niet gemaakt omdat er vochtschade in zit MAAR ik zie nergens beschreven dat de garantie vervalt als er vochtschade in zit nee ze vertellen het je alleen maar.

na lang zeuren heb ik via de sony xperia chat een reparatie bedrijf toe gestuurd gekregen en zeiden ze heel onhandig van nou dan moet je maar op je eigen houtje naar een reparatie bedrijf gaan.

toen vroeg ik voor een referentie van sony mobile dat hun erin vermelden dat alleen de usb port vervangen hoeft te worden en niet naar de vochtschade te kijken en gewoon die telefoon maken. krijg ik dit antwoord van sony:

Elisha Janssen: Je kunt ook op eigen houtje een repaircenter benaderen.
Elisha Janssen: Bijvoorbeeld Solid Vision 070 3073107
suzanne: kan ik dan een referentie krijgen van jullie ? dat er alleen de usb port vervangen moet worden?
Elisha Janssen: Hoe bedeol je, dat geef je toch zelf aan ?
suzanne: een referentie is dat ze niet weer het zelfde doen. maar dat Sony mobile zegt vervang de usb port.
Elisha Janssen: Je kunt dat zelf aangeven. Aangezien , je sowieso neem ik aan vantevoren een prijsopgave wilt hebben.
Elisha Janssen: Of wil je niet vantevoren weten, wat deze reparatie je gaat kosten ?
suzanne: jawel maar mijn vraga is dan uiteindelijk voor ik hem kan sturen ( want overal zeggen ze het zelfde) OF ik van jullie een referentie brief kan krijgen dat ze wel doen wat ze moeten doen.
suzanne: jawel maar mijn vraga is dan uiteindelijk voor ik hem kan sturen ( want overal zeggen ze het zelfde) OF ik van jullie een referentie brief kan krijgen dat ze wel doen wat ze moeten doen.
Elisha Janssen: Nee, dat doen wij niet.

moet ik hun gaan uitleggen wat een referentie is en dat nog niet eens krijgen om mijn telefoon alsnog te kunnen laten maken.. dat is toch helemaal van de zotte..

uiteindelijk is mijn telefoon nog steeds niet gemaakt terwijl ik wel een abonnement heb lopen maar er niks mee kan doen omdat ik geen telefoon heb. kunnen jullie mij helpen met een oplossing dat de usb port toch gemaakt word?

Desired solution:

dat mijn usb port gemaakt word. zonder dat er naar de vochtschade word gekeken.

All complaints of