Complaint: illegale incasso

user-130134 on 26 September 2012 about docdata payments in category Betalingsdiensten

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

l.s,
pas vandaag kwam ik er achter dat 5 aug 2011 het mij onbekende bedrijf “Docdata Payments” een bedrag van E.72,90 heeft afgeschreven van mijn rekening, die bij de ING bovendien staat geregistreerd als een “doorlopende incasso”. Ik heb hier nadrukkelijk NOOIT opdracht/toestemming voor gegeven aan wie dan ook en ben dus opgelicht. Bij de summiere gegevens staat vermeld: “AMBOANTHOS.NL”, een bedrijf dat ik evenmin ken maar dat een of andere internetwinkel blijkt te zijn waar ik nimmer iets besteld/gekocht heb en al helemaal geen “doorlopende incasso” bij heb. Ik heb zojuist rekeningnr: 556977556 laten blokkeren en van een ING medewerker begrepen dat stornatie na al die tijd niet meer mogelijk is. Bij deze doe ik een beroep op DOCDAT PAYMENTS om onverwijld mijn geld terug over te maken aangezien ik aan hen, nog aan iemand anders toestemming heb gegeven voor deze transactie. Bovendien zal ik in afwachting van hun antwoord aangifte doen van fraude (of hoe dat mag heten).Daarnaast wil ik van hen weten wie zogezegd hen de opdracht heeft gegeven.

Desired solution:

Geld terug en ontmaskering van de achterliggende oplichterspraktijken.Ik verwacht dat DOCDATA PAYMENTS zich inspant deze zaak te helpen oplossen, alvorens ik aangifte doe.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by docdata payments

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by docdata payments

docdata payments

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Docdata payments handelt het betalingsverkeer af voor een groot aantal webwinkels. Na het afhandelen van de betaling laten wij de webwinkel weten dat er betaald is en storten wij het geld op de bankrekening van de webwinkel. Wij leveren zelf de bestelde producten of diensten niet uit.

Wij hebben de klant de contactgegevens van de website waar de bestelling is geplaatst doorgegeven, zodat hij met hen contact kan opnemen over de verdere afhandeling.

All complaints of