Complaint: Malafide praktijken

joffer on 27 September 2012 about NLE in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Wat een opportuun gedrag van NEM !
Zij stellen zelf ( lees zelf maar ) dat alles naar tevredenheid is opgelost niets is minder waar! ik voorzie alleen nog maar van kommentaar onderaan ,voor anderen dan NEM .

Zo is het hier begonnen………….
klacht Geplaatst op Klacht.nl
2010-11-16 11:50:07
Bedrijf:
Nederlandse Energie Maatschappij NEM
Product: misleiding call center en gevolgen voor jou
Status: Opgelost ( DOOR NEM ZELF BEDACHT)
Bezoek klacht
via callcentra benaderd geen opdracht gegeven om naar NEM over te gaan. NEM verbreekt zelf oude leveringscontract (hoe kan dat) . Gesommeerd tot herstel oude kontract, na 3 dagen uitgevoerd. Klaar denk je…….nee krijg factuur van omzetting( dat bedenk ik niet ) na diverse telefoontjes, op mails wordt niet gereageerd, O.K. factuur werd gecrediteerd nooit bevestiging schrijven over gehad. 2 jaar later incasso bureau zelfde mededeling gedaan verder nooit meer iet van hen gehoord weer 2 jaar later ander incassobureau (facturen worden in containers verkocht)zelfde verhaal behalve dat ik zei ga maar naar de rechter. 2.5 jaar later Deurwaaarder bureau zelfde verhaal en nu ga ik morgen 9:00 kanton rechter Haarlem ik ben benieuwd!!!!!!
Gewenste oplossing
Vrijspraak natuurlijk en vergoeding voor al de brieven telefoontjes en andere ongemakken zeg maar 500 Euro en direct verbod van alle callcenters en colporteurs en afleidingen voor alle energie en telecom producten. ( Lees verder onder COMMENTAAR)
Oplossing bedrijf
Geachte heer/mevrouw,
Enige tijd geleden heeft u een klacht ingediend over onze dienstverlening. Om onze service voortdurend te verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze klanten.
Wij gaan er vanuit dat uw klacht door onze klantenservice inmiddels naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht u nog vragen? Neemt u dan contact op met de behandelaar van uw klacht.
Met vriendelijke groet,
Nederlandse Energie Maatschappij

MIJN COMMENTAAR

Geloof niet dat NEM ook niet in de verste verte ooit haar Service communicatie echt gaan verbeteren, Daar zijn redenen voor te bedenken. O.a NEM crieeren hier aftrekposten mee die niet rieel zijn, maar wel gehonoreerd worden door de fiscus( de winst bijdrage wordt hiermede gunstig beinvloed!!!!). Andere verklaring kan ik er niet voor bedenken. Ook moet de NEM’s bemoeienis op KLACHT.nl ook zo gezien worden om de fiscus te laten geloven dat zij werkelijk een grote “service”afdeling hebben om het de “cliënten” zo gemakkelijk mogelijk te maken. Lees het commentaar van de NEM niets inhoudelijks alleen een voorgekauwde geolied bericht . Het is tendentieus dat dergelijke bedrijven getolereerd worden. Kwestie is na de melding dat ik naar de kantonrechter ging/moest. ik na 6 maanden en nog 3 zittingen NEM uiteindelijk door niet te verschijnen, de rechter mij het voordeel van de twijfel is gegeven. IK wilde hiermede niet akkoord gaan , omdat ik wilde dat call centers uitgesloten moesten worden abonnement werving van energie bedrijven. plus dat ik een vergoeding wenste voor het jarenlange ongemak..v.a 2005……maar ja weer gedoe met die NEM. Maar mijn broek zakt helemaal af als zij via een achterdeur (klacht.nl)stellen ” het is opgelost zie wel wij zijn lief en “dummies ” begrijpen het niet zo erg! Wens alle relaties van NEM heel veel succes eens zal ieder inzien dat het een ballentent is, maar dan zonder ballen!!!!!!

Desired solution:

Nem zal en kan nooit een oplossing voorstaan, daar weet ik nu te veel van.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by NLE

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by NLE

Message from from Klacht.nl

11 years ago - User added a review about the solution that NLE posted

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Ter informatie : NEM heeft nooit een standpunt al zodanig gehad in deze zaak zij heeft immers verstek laten gaan op de zitting. Bah bah en nog eens bah hier in Nederland zullen we nog veel te stellen krijgen met deze CLUB en wat een gedoe voor haar "Clienten". ...... Zij kunnen er mee doorgaan Indien de gewone burger zoiets doet gaat hij voor min. 1 jaar de bak in. Kan wel met deze lieden doorgaan maar het heeft echt geen zin. Wens mij zelf en anderen Sterkte! Eric F. Meuleman

NLE

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte heer/mevrouw,

Enige tijd geleden heeft u een klacht ingediend over onze dienstverlening. Om onze service voortdurend te verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze klanten.

Wij hebben u per e-mail op de hoogte gebracht van ons standpunt. Helaas hebben wij u niet de gewenste oplossing kunnen bieden. Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Heeft u nog vragen?
De medewerkers van onze Klantenservice staan graag tot uw beschikking, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur via 088-7307307 (lokaal tarief) en via www.nederlandenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Klachtafhandeling
De Nederlandse Energie Maatschappij

All complaints of