Complaint: Ongevraagde emails, nieuwsbrieven en mailingen

user-130799 on 30 September 2012 about Conrad Electronic in category Electronica Winkels - ketens

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Doodmoe word ik ervan. Mijn emailbox wordt overspoeld met ongevraagde emails, nieuwsbrieven, mailings en aanbiedingen. Om die reden gebruik ik bewust geen Outlook meer.

Bedrijven algemeen:
Ook al geef ik aan, dat ik geen nieuwsbrieven wil ontvangen ( veelal doe ik dit direct bij registratie of ten tijde van de aankoop ) en heb ik ook nooit toestemming gegeven dit te willen ontvangen, dan nog ontvang ik allerlei rotzooi in mijn emailbox. Blokkeer ik de afzender of geef ik aan geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen ( je moet dan ook weer een lang ongewenst pad doorlopen voordat dit mogelijk is ), dan nog sturen ze nieuwsbrieven. Wat doen ze ? Ze sturen de nieuwsbrieven etc. gewoon met vanuit een ander emailadres en zo kunnen ze dus aldoor door blijven gaan.

Eén van de bedrijven die dus ook ongevraagde emails stuurt is Conrad, tezamen met Scapino, Posters.nl, Agradi en Pets Place.

Het is heel simpel. U stuurt ongevraagde emails, ik koop nooit meer iets in uw winkel en koop juist bij uw concurrent. Zo simpel is dat ! Ik hoop dat u als organisatie beseft wat u doet, want met mij zijn er veel meer mensen die ook geen goederen meer bij u gaan bestellen als u ze lastigvalt met ongevraagde emails.

Desired solution:

Geen. Ik wil met rust gelaten worden en zal nooit meer iets bij Conrad kopen.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Conrad Electronic

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Conrad Electronic

Message from Conrad Electronic

11 years ago - Beste heer/mevrouw, Allereerst bedankt voor uw feedback. Uitschrijven kan op elk moment via de link die onderin elke e-mail wordt meegestuurd. Wij hebben u inmiddels uitgeschreven voor onze nieuwsbrief. Met vriendelijke groeten, Andrea Conrad Webcare

Message from from Klacht.nl

11 years ago - User added a review about the solution that Conrad Electronic posted

Conrad Electronic

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Uitgeschreven voor de nieuwsbrief

All complaints of