Complaint: Wederom in de maling genomen door selektvracht

user-130708 on 02 October 2012 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Na het incident van afgelopen keer met selektvracht doen ze er nog een schepje boven op door te zeggen dat ze 02-10 wederom een pakketje komen afhalen dit keer een retourzending. Tussen 18:00 en 21:00 zou dit plaatsvinden dat staat er althans door degene die het pakketje zou komen halen. Ik kom om 16:30 thuis en vindt een briefje er op met Helaas, we hebben je gemist (letterlijke tekst) vandaag troffen wij niemand thuis, nee dat klopt het zou tussen 18:00 en 21:00 gehaald worden, pabo gebeld en klacht gemeld wederom begin hier een klein beetje moe van te worden, ik hoef niks meer van Selektvracht.

Desired solution:

Geen van bovenstaande oplossingen lijkt te lukken, ze komen NIET of op een heel ander tijdstip slecht te bereiken en depots gaan nonchalant met de klachten om, ik haal voortaan ZELF me pakketten wel op en breng ze kosteloos naar een DHL punt toe want elke keer maar thuis zitten of naar huis racen zonder enig resultaat heeft geen zin, briefjes ophangen, op tijd thuis zijn, alles wat ze willen doe ik en ze doen het zelf niet.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Selektvracht

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Selektvracht

Message from from Klacht.nl

11 years ago - User added a review about the solution that Selektvracht posted

Selektvracht

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Helaas heeft de verzender in dezen de opdracht verkeerd ingepland. Namelijk in de middag en niet in de avond. Selektvracht kan hier helaas echter alleen handelen zoals wij opdracht hebben gekregen.
Selektvracht B.V. Team

All complaints of