Complaint: Arriva/Breng Lijn 99 Uden-Nijmegen i.c.m. jeugd abonnement Noord-Brabant

user-133881 on 13 October 2012 about Arriva in category Openbaar Vervoer

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

De jeugdabonnement-kaart van Noord-Brabant geldt op lijn 99 uitsluitend voor Arriva bussen. Nu rijden er alleen maar Breng bussen tijdens de schooltijden op dit traject en moet de normale ritprijs betaald worden. Heel sporadisch rijdt er toevallig een Arriva bus op dit traject. Het jeugd abonnement Noord-Brabant geldt voor heel Brabant, dus ook voor het traject Uden-Grave. Het is ongelooflijk dat je met een maandabonnement nog belast wordt met een normale ritprijs omdat dit afhankelijk is van de vervoerder

Desired solution:

De oplossing is uitermate eenvoudig: Voor traject lijn 99 geldt het jeugd abonnement Noord-Brabant, of dat nu met Arriva, Breng, of wat voor een vervoerder ook is. Het jeugdabonnement geldt voor HEEL Brabant, dus ook voor het gedeelte UDEN-GRAVE.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Arriva

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Arriva

Arriva

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Hartelijk dank voor uw reactie via de website klacht.nl. We stellen het op prijs dat u uw ervaringen met onze dienstverlening laat weten. Wij kiezer er voor om uw reactie via ons eigen registratiesysteem op te lossen, dit geeft ons een betere mogelijkheid om uw reactie snel en op de juiste wijze af te handelen.
U kunt uw reactie rechtstreeks bij ons achterlaten via https://www.arriva.nl/nc/klantenservice/neem-contact-op

Wij wensen u nog een Goede Reis!

All complaints of