Complaint: Jaarnota juni 2012 nog steeds niet opgemaakt

user-136476 on 24 October 2012 about EnergieDirect in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Mijn jaarnota zou in juni 2012 opgemaakt worden. Alle meterstanden doorgegeven e.d. Tot eind juli niets meer gehoord. Ineens veranderde op mijn EnergieDirectpagina de datum van opmaak van de jaarnota naar juni 2013. Toen ik contact zocht met EnergieDirect hebben ze aangegeven dat dit een fout was en dit hersteld. Ze gaven aan dat ik in september nogmaals mijn meterstanden zou moeten doorgeven. In september heb ik niets gehoord en weer werd in mijn EnergieDirect pagina gewijzigd naar oktober. Weer contact opgenomen en aangegeven dat ik deze wijzigingen zonder berichtgeving niet prettig vind. Weer excuses van EnergieDirect en de belofte dat de jaarnota echt in oktober zou komen. Nou zie ik zojuist dat het weer verplaatst is naar november. Zonder berichtgeving, jammer en onprofessioneel vind ik dit. Mijn vertrouwen is beschaamd.

Desired solution:

De opmaak van mijn Jaarnota

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by EnergieDirect

Message from EnergieDirect

11 years ago - Beste Marjolein, We begrijpen dat het heel vervelend is en leggen het graag uit. De afgelopen dagen hebben we enkele keren telefonisch contact met je gezocht, maar helaas nog zonder succes. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met een tijdstip waarop we je kunnen bereiken? Ons e-mailadres is: onlineservice@energiedirect.nl. Met vriendelijke groet, ^Lisette van energiedirect.nl

Message from EnergieDirect

11 years ago - Beste Marjolein, Naar aanleiding van je klacht hier op klacht.nl wil ik je vragen of je klacht nog open staat? Ik zag in onze gegevens dat je jaarnota inmiddels is opgemaakt. Graag ontvang ik binnen 5 werkdageneen reactie op mijn bericht zodat ik weet dat ik je klacht kan sluiten. Met vriendelijke groeten, ^Lisette van energiedirect.nl

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by EnergieDirect

EnergieDirect

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Beste mevrouw Van Bakel,

Bedankt voor je e-mail. Mijn collega heeft je onderstaande per e-mail toegestuurd.

Beste mevrouw Van Bakel,

De afgelopen dagen hebben we meerdere malen telefonisch contact met je proberen te zoeken. Helaas is dit niet gelukt. We willen je daarom vriendelijk verzoek om contact met ons op te nemen. Dit kan op het nummer 0900-2255488 (lokaal tarief). Je kunt ook in een antwoord op deze e-mail aangeven wanneer je telefonisch bereikbaar bent en op welk nummer. Dan bellen we je dan terug.

Met vriendelijke groet,
Energiedirect.nl

Mark

Graag verzoek ik je te reageren op de bovenstaande e-mail om een duidelijk uitleg te ontvangen betreft de opmaak van de nota.

Meer informatie
Als je vragen hebt, dan stel je deze makkelijk door te reageren op deze e-mail. Heb je liever telefonisch contact, neem dan contact op met één van onze klantadviseurs op het telefoonnummer 0900-3347328 (€ 0,10 per minuut). We helpen je graag verder.

Met vriendelijke groet,
Energiedirect.nl

^Jeffrey

All complaints of