Complaint: Afspraken maken over de telefoon met KPN is waardeloos!

user-136567 on 24 October 2012 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

I.v.m. een verhuizing/wijziging van internet en tv heb ik met KPN gebeld wat ik het beste kon doen. Ook omdat ik weet dat wijzigingen/aanvragen lang duren wilde ik graag weten hoe lang het zou duren voordat we internet/tv/bellen op het nieuwe adres zouden hebben. Op advies van de medewerker binnen enkele dagen terug gebeld nadat we besloten hadden wat we precies wilden hebben.
In dit gesprek hebben we duidelijk kenbaar gemaakt wat we op het nieuwe adres wilden hebben. De datum was geen probleem, dit zou precies gaan lukken. Wel moesten we nog een keer bellen met een andere afdeling om op het oude adres difgitenne op te zeggen. Ook dat hebben we gedaan.
Ongeveer een week later worden we door KPN gebeld i.v.m. de verhuisservice van POST-NL. We zouden gaan verhuizen en dit was niet bekend bij KPN. ‘s Avonds nog maar eens terug gebeld om te vragen hoe dat zit. Blijkbaar was op het oude adres wel opgezegd, maar was op het nieuwe adres niets bekend. Voor de 2e keer heb ik toen de hele bestelling doorgenomen, inclusief alle opties en wat er allemaal nog meer bij komt kijken. Ook hadden we aangegeven dat er een fout bij KPN was gemaakt. De dame zou de bestelling op “ZSM” zetten, meer kon ze niet doen. Aangezien we maar geen bevestiging per mail kregen ben ik de volgende dag weer gaan bellen. Daar konden ze niets vertellen van onze nieuwe bestelling maar dat zou nog een dag langer kunnen duren.
De volgende dag weer terug gebeld en toen kon de meneer wel zien dat er een verhuizing was geannuleerd, maar geen bestelling te zien op het nieuwe adres. Voor de derde keer heb ik toen onze bestelling doorgenomen. En ja hoor, enkele dagen later krijgen we een bevestiging van het door ons gekozen pakket, maarliefst 8 dagen na de werkelijke verhuizing! Oftewel, minimaal een ruime week geen internet en tv! Gelukkig hebben we beiden een mobiel dus dat bellen is niet zo’n probleem.

Desired solution:

Het alles in 1 pakket op tijd beschikbaar op ons nieuwe adres.

All complaints of