Complaint: Wat kan KPN wel in één keer oplossen?????

user-138455 on 01 November 2012 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Mijn moeder is verhuisd naar een bejaardehuis. Haar internet en bellen abonnement heb ik proberen op te zeggen bij KPN. Vervolgens krijgt ze op het oude adres een pakketje voor interactieve tv. Voor een gemiddeld KPN medewerker is het zeker moeilijk als ik zelf als klant bel en vervolgens ook nog iets regel voor mijn moeder (ander adres). Ik had namelijk mijn eigen abonnement verlengd, vandaar dat mijn moeder wellicht het pakketje kreeg. Dan gaat de ellende verder. Voor mijn eigen abonnement komen ze de afspraken niet na. Drie maanden pluspakket. Nee, meneer dat heeft u niet aangevraagd. Oke, na twee keer bellen lukt het dan. Joepie iemand met een beetje verstand aan de telefoon.
Ik heb inmiddels al vijf keer aangegeven dat mijn naam verkeerd is geschreven. Nee, zelfs een naam aanpassen kan KPN nog niet. Dan heb je dus weer iemand aan de lijn die zegt: ”tja meneer als uw naam veranderd, kan het zijn dat wij dat niet hebben veranderd”. Wat een niveau. Ik heb zeker mijn achternaam veranderd!!!

Dan weer terug naar mijn moeder. Alles zou zijn opgezegd. Maar na drie keer bellen blijkt haar internet abonnement niet beëindigd. Twee keer heb ik een afspraak gemaakt om de KPN experia box op te komen halen, maar niemand is het komen ophalen. Wel twee keer een sms ontvangen. Dus morgen weer bellen.

Desired solution:

Een probleem in één keer oplossen!!!! Pakketje komen ophalen en svp mijn achternaam juist aanpassen. Dit blijkt toch allemaal moeilijk te zijn. Als dit zo verder gaat, schakel ik de consumentenbond in. Daar ben ik lid van. Ik geef KPN nu nog één kans, anders ga ik mijn eigen abonnement zo spoedig mogelijk beëindigen.

All complaints of